Moderatoru uzņemšana 2013
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Prasības moderatora statusa iegūšanai:
[Info]Aktivitāte forumā - lai nav tā, ka reizi nedēļā vai mēnesī tikai ienāk iekšā Aktivitāte forumā v2 - būtu vēlams ne tikai aplūkot ieejot un izejot, bet arī šo to ierakstīt Pamatzināšanas darbā ar uCoz sistēmu - kur, kas atrodas[/Info]
Pieteikuma forma pēc prasību pārlasīšanas:
[Info]Vārds, uzvārds (pirmais burts) Dzimšanas dati (vecums) Cik ilgi darbojaties uCoz sistēmā? Links/-i uz Jūsu sniegumiem (mājaslapas) Motivācija pieteikumam?[/Info]
Moderatora amats paredzēs:
[Famous]Ik pa reizei ienākt forumā, aplūkot situāciju Apskaidrot jauniņajiem, kur te kādi noteikumi, ierādīt tos Palīdzēt pēc saviem ieskatiem un prasmēm tiem, kuriem ir problēmas Ik pa reizei nopublicēt kādu uCoz materiālu vai izveidot kādu foruma tēmu par dažādu tematiku[/Famous]
KRITĒRIJU STRIKTĀS, AGRĀKĀS PRASĪBAS SAMAZINĀTAS, PIESAKĀS, ZINU - TE IR KANDIDĀTI, ATLIEK PIETEIKTIES! :)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Leprikonce, pagaidām nē, atteikts.
JackDaniel, pieņemts!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ar4ssS, pieņemts uz pārbaudes laiku.
Buks9171, pieņemts uz pārbaudes laiku.
Frapijs, mēģini citreiz, atteikts.
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ken_D, pieņemts uz pārbaudes laiku.
|
|
|
|
ENIGMA
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 306
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@ENIGMA raksta .. :
Vārds, uzvārds (pirmais burts) -Jānis Dauškāns Dzimšanas dati (vecums) - 31.05.1664 Cik ilgi darbojaties uCoz sistēmā? - Jau kādi divi gadi,patlaban veidoju savu lapu kuru jau tuvākaja laikā laidīšu klajā plašākai publikai, esmu reģistrējies @ UW jau no pašiem pirmsākumiem. Links/-i uz Jūsu sniegumiem (mājaslapas) - Ir bijušas daudz lapas, bet nu nēsmu nevienu ta kartīgi pabveidzis, ja vajag varu privāti iedot savas topošās lapas linku, jo negribu patlaban to publicēt! Motivācija pieteikumam? - Kā jau zinat moderātora pienākums ir vaktēt lai forumā būtu tīrība un kārtība, par cik pieredze kā moderātoram portālos man ir pietiekami leila, domāju kad varu būt labs kandidāts šim amatam. Esmu bijis MOD`s citos CS`a komunos,un esmu arī patreiz. protams arī pievienošu kādu sevis veidotu materiālu/skriptu,šeit @ Uw pārsvarā lieku sevis veidotus darbus nevis pārkopēju no neta, tāpēc to varbūt arī nav tik daudz, bet...Varētu jau piemetināt vēl kautko, bet ja būs vajadzība tad raksti privāti
Paraksta nav
|
|
|
|
LeHTML
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 269
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@LeHTML raksta .. :
Vārds, uzvārds (pirmais burts) : Gustavs R. Dzimšanas dati (vecums) : 11. Cik ilgi darbojaties uCoz sistēmā? : Drīz būs gads. Links/-i uz Jūsu sniegumiem (mājaslapas) : http://html.ucoz.lv/ Motivācija pieteikumam?: Esmu sīks bērns (vismaz tā daudzi uzskata), bet ļoti daudz saprotu no PC, web, uCoz u.c. Vēlos palīdzēt uzturēt kārtību. Ir pieredze. Neesmu ļauns. Ja vajag, varu izstāstīt sīkāk par sevi PM.
[p.s.]Es nedusmošos, ja mani nepieņems, jo neesmu bijis aktīvs, bet tagad būšu ĻOOOOTI aktīvs, likšu skriptus u.c. :)[/p.s.]
[Help]Stalone, Tiešām esi tik vecs: 31.05.1664[/Help]
Neesi skops! Piespied reputācijai!
|
|
|
|