[SPAMS] Mārcis Blogo
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
iegāju blogā, mati sacēlās stāvus, izlasot jaunākā ieraksta anotāciju:
" Čau mani kino mīlīši. Atkal s ar ko jaunu no kino pasaules. Izrādās nākamga mūs atkal iepriecinās jauna "Nejaukais Es" daļa. Ja precīzākrunājam par iznākšanas datumu. Tad tas būs 10. jūlijs 2015 (Iznākšana ASV), citās valstš tas varētu notikt nedaudz vēlāk. Kā tas parasti ir."
piebremzē, pielabo savu rakstību
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
ok, atvainojkošanās pieņemta!
btw, to es piedrukāju komentārā klāt tikai tāpēc, ka jau pāris gadus Tevi e-vidē zinu, rakstība nav uzlabojusies :D
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|