Ķīlis: mājasdarbiem būtu jākļūst par izņēmumiem
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
bet tā arī ir. piemēram ,kas spēlē kādu mūzikas instrumentu? viņi no rīta spēlē, mācās, un vēl pēc stundām spēlē, un tad viņi tikai ir ap 6 vai 7 vakarā mājās, un vēl jāpilda mājasdarbi, tas tā reāli ir, kad pa daudz, vismaz samazināt vajadzētu. es personīgi nespēlēju instrumentu, bet šā vai tā, jāmācās ir, tiem kas pabeidz 9. vai 12. klasi ,tie staigā pa konsultācijām un prasa padomus un visu parējo. es pats šogad pabeigšu 9. klasi, un pats apmēram to apzinos, kas un kā būs. tā kā, mājasdarbu skaitu vajadzētu samazināt.
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
haha, lol, http://www.tvnet.lv/zinas....lu_tops
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|