Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Tātad es bieži skatos filmas, kopš 10 gadu vecuma pārsvarā šausmenes... Dr.lv domu biedru grupās mani dēvē, par kinomānu un zombiju fanātiķi. Vēlējos padalīties ar savu filmu krājumu.
Šausmenes Hills have eye 1,2, - \loti laba filma... Wrong turn 1,2,3 - Ideāla filma, jebkurš apliecinās ka viņu ir jāredz. Severance - Tur itkā slepkava vajā. man patika. The Texas Chainsaw Massacre - jebkurš kino māns apliecinās, ka laba filma. Hatchet 1,2 - Tur arī viens slepkava vajā, kur grupa brauca ekskursijā. lai saprastu visu filmu jāskatās abas daļas, jo otrā ir turpinājums. Shrooms - neliela grupa, devās izbraucienā un viņiem gļuki no sēnēm rādījās. laba filma.
Dog soldier - Ļoti forša filma, šausmene, vietām var pasmieties... man ļoti patika, kur kareijvju grupa devās mācībās mežā un tur vlkači šos ēda nost... Catacombs - Filma, kur sieviete apmaldījās katekombās, un viņai dzenās pakaļ... Roadkill - Vecenīte uzliek jauniešiem lāstu un viņus vajā milzīgs putns. Boogey man 2 - obligāti jāredz 2 daļa, pirmo neskaties ( tas pavisam kkas cits ). Otrajā slimnīcā, slepkava vajāja un galināja citus... Jeepers creepers 2 - arī jāskatās otrā daļa, jo pirmo nav jēga, tur futbola komanda brauca uz spēli un lidojošs čmošņiks viņus killoja. Road train - Neatceros sižetu. 30 Days of Night: Dark Days Club Dread - kur vajā slepkava čuvakuss. Husk
Te mans zombij filmu krājums ( to nokopēju no savas d/b grupas ) 28 Days Later 28 weeks later
2D Night of the Creeps A Army of Darkness Automaton Transfusion B Braindead Boys Eats Girl Book Creek C City Of Rot D Dead Snow Dog House Diary Of The Dead Dawn Of The Dead Deadgirl Dance Of The Dead Deadline Dead set Dead Alive Demons Day Of The Dead Doom Dylan Dog: Dead of Night E Eaters: Rise of the Dead F Fido G -------- H -------- I I am Legend J ------- K ------- L Land of the Dead Left for Dead Legion Last of the Living M ------- N Night of the Living Dead Nudist Colony of the Dead O Outpost P Paris. Night of live dead persons Planet Terror Prowl Q Quarantine Quarantine 2 Terminal R Resident Evil Resident Evil: Extinction Resident Evil: Apocalypse Resident Evil: Afterlife REC REC 2 Rammbock: Berlin Undead Rise Of The Dead Return Of The Living Dead S Shaun of the Dead T The Dead Next Door The Video Dead The Return of the Living Dead The Evil Dead The Walking Dead ( Seriāls 6. sērijas ). U Undead or Alive A Zombed V Versus W World of the Dead. The Zombie Diaries War Of The Dead War Of The Living Dead White zombie ( 1933 gads ) Wrong Turn Wrong Turn 2: Dead End Wrong Turn 3 Left for Dead X Xombie Y ------- Z Zombieland Zombie Women of Satan Zombie and cigarettes ZMD Zombies of Mass Destruction Zone of the dead Zombies: The Beginning
American pie tipa filmas, sex, tusiņi utt. Road Trip Sex Drive Sex pot College Dorm Daze Animal House Legally Blonde Back to School Old School The House Bunny Orange County Revenge of the Nerds Accepted How High The Freshman Van Wilder The Rules of Attraction 100 Girls Superbad Risky Business Porky's Eurotrip Mean Girls Ferris Bueller's Day Off Hangover White Chick American Pie Date Movie Epic Movie Kids In Amerika
neliela daļiņa no maniem krājumiem. ;) Noskataties visas. :D Protams esmu visas redzējis, ja vajag labākos zombiju filmu ieteikumus jautājam... To visu pārzinu! pat sava d/b grupa ir :D
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ar vienkārši nosaukumu vai nosaukumu + vienu teikumu nepietiek, lai liktu kādam iet un meklēt tās filmas, bet nu paldies par info :) ideālākajā gadījumā šajā tēmā parādītos vērtība, ja klāt būtu kādi filmu treileri no youtube ;)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|