Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » BLOGERU STŪRIS » Informatīvi » Horoskops 2012. gadam (horoskops)
Horoskops 2012. gadam
Korijs
Svētdiena, 01.01.2012, 8:04:13 | Ieraksts #1
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Korijs raksta .. :

Ko tad sola 2012. gads zodiaka zīmēm?

Auns:

2012.gada horoskops auniem sola diezgan nemierīgu 2012.gadu, īpaši gada pirmo ceturksni. Domājat pozitīvas domas, un jums viss izdosies!

Mīlas frontē viss notiksies, ja vien 2012.gadā pratīsiet sevi paši sapucēt un izvilkt no mājas! Ja vēl neesat atradis savu otro pusīti, tad 2012.gads tam būs īpaši labvēlīgs, pretējā gadījumā neieslīgstat divatā rutīnā un neaizmirstiet palutināt viens otru!

Seksa nekad nevar būt par daudz, ja vien Jums nav 90+ gadu. Arī 2012. gads nebūs izņēmums šai jomā, tāpēc jāpadomā, kā to varētu dažādot.

Ģimenē iespējami ķīviņi. Neaizmirstiet savus draugus, ja nevēlaties, lai tie aizmirst Jūs! Ir vērts pārdomāt, vai ar draugiem vēl aizvien darat ko kopīgi, vai vairs vienīgais, ko darat kopīgi, ir seno laiku pieminēšana - ”Vai atceries, kā mēs toreiz...?”.

2012.gada horoskops Jums sola labu veselību, ja vien paši to nebūsiet jau pirms tam ielaiduši. Taču par imunitātes stiprināšanu jebkurā gadījumā nedrīkst aizmirst!

2012.gadā var gadīties negaidīts kāpums pa karjeras kāpnēm, tāpēc nelaidiet garām izdevības! Padotie Jūs cienīs, ja vien paliksiet godīgs pats pret sevi. Priekšniecība novērtēs jūsu pienesumu, taču iespējams, ka jūs to pat neievērosiet.

Gada sākumā var iestāties krīze finanšu jomā, taču līdz vasarai jau būsiet ar to veiksmīgi ticis galā. Ietaupījumiem gan šis gads nebūs sevišķi labvēlīgs, tāpēc centieties ieguldīt naudu paliekošās vērtībās.

Vērsis:

Vērsim 2012.gadā jāatceras, ka labs nāk ar gaidīšanu. Lielākās veiksmes gaidiet 2012.gada vidū, arī gada beigas nebūs zemē metamas.

Mīlestība 2012. gadā būs ļoti mainīga. Var gadīties arī kāda dēka, kas var beigties diezgan nepatīkami, tāpēc esat atklāti pret sevi un citiem, lai pēc tam nebūtu nožēlas. Pievērsiet vairāk uzmanības savam izskatam!

Seksam 2012. gadā zvaigznes būs labvēlīgas. Droši piepildiet savas slēptākās vēlmes, arī partneri nepaliks pret Jums vienaldzīgi!

Parūpējaties par savu ģimeni. Iespējams, ka 2012.gadā nāksies palīdzēt bērniem veikt pareizo izvēli. 2012. gadā Jums uzradīsies jauns draugs. Vai viņš paliks Jūsu draugs arī nākamgad – tas atkarīgs no Jums pašiem.

Šogad par veselību būs īpaši jārūpējas, jo sevišķi gada nogalē. Ģērbieties silti, pieskatiet arī apkārtējos.

2012.gadā iespējamas krasas pārmaiņas darbā vai pat darbavietas maiņa gada vidū. Nebaidieties pieņemt jaunus izaicinājumus un apgūt jaunas prasmes – tās Jums var noderēt tad, kad vismazāk to gaidīsiet. Nepielaizieties priekšniecībai un esat prasīgs pret saviem darbiniekiem.

Dvīņi:

Kopumā pozitīvs gads dvīņiem. 2012.gada beigās jutīsieties vēl labāk, nekā gada sākumā. Labvēlīgs gads jaunu plānu kalšanai nākotnei.

Iespējams, ka 2012.gadā bezcerīgi iemīlēsieties. Taču, kā saka, kas neriskē, tas nedzer šampanieti! Esiet radoši un drosmīgi, un iespējams, ka mīlestība būs abpusēja! Iemācieties pasniegt rūgto patiesību.

Seksā 2012.gadā ieturiet mērenību, nevajag pārforsēt. Pretējā gadījumā var gadīties saķert kādu kaiti...

Iespējams, ka piemeklēs veselības problēmas vasarā. Ievērojat satiksmes noteikumus, nekādā gadījumā nebrauciet pie stūres iedzēris! Atsevišķos gadījumos tas var beigties ļoti bēdīgi.

Iespējams, ka šogad nāksies negaidīti izpalīdzēt kādam ģimenes loceklim. Esiet tam gatavs! Var gadīties, ka nāksies izvēlēties starp ģimeni un draugiem. Īsti draugi sapratīs Jūsu izvēli. Īstus draugus iegūt nekad nav par vēlu.

2012. gads būs ļoti daudzsološs karjerā. Taču esiet ļoti uzmanīgi – svarīgi šogad ir nekļūdīties izdarot pareizās izvēles. Riskējiet, taču izvērtējiet risku, kuru varat atļauties. Padotie reizēm par Jums brīnīsies, taču jūs noteiksiet darba ritmu. Esiet uzmanīgi ar priekšniecību.

Vasarā iespējams dārgs pirkums, kas iecirtīs robu Jūsu finansēs. Taču pirkums atmaksāsies. Netērējiet naudu uz sīkumiem. Veiksmīgākais ieguldījums varētu būt nekustamajā īpašumā.

Vēzis:

Horoskops 2012. gadā vēžiem sola labsajūtas uzlabošanos, būsiet īpaši iecienīts sabiedrībā. Varbūt pat kļūsiet populārs dēļ savām neprātīgajām idejām.

Kurš teica, ka nav iespējams iemīlēties no pirmā acu uzmetiena? Tāpēc, ja esat ar kādu kopā, daudz apkārt neskatieties, lai nesanāk kāds mīlas trijstūris! Diez vai jūsu partnerim tas patiks... Padomājiet, kā saģērbties skaisti pat ikdienišķās situācijās.

2012. gadā būsiet sevišķi seksapīls un iecienīts pretējā dzimuma pārstāvju vidū. Vai esat gatavi atklāt un piepildīt savu partneru slēptākās vēlēšanās?

Bērni šogad iepriecinās. Izskaidrojiet tiem lietu cēloņus, nevis tikai sekas. Ne vienmēr tie draugi, kas ir interesantākie, izrādīsies arī tie uzticamākie. Kāds draugs esat Jūs? 2012. gads var likt jums to saprast.

2012.gadā esiet uzmanīgs ar ūdeni. Ziemas periodos būtu vēlams apmeklēt baseinu. Esiet piesardzīgs ceļojumos un neaizmirstiet par potēm!

Karjeras jomā 2012.gada horoskops nesola būtiskas pārmaiņas. Taču vienmēr jau nevar paļauties uz horoskopiem, vai ne? Tāpēc neatslābstiet, strādājat centīgi. Veiksmīgs gads dažādu inovāciju ieviešanai savā darba vietā, kas palīdz veikt darbu efektīvāk. Uzmanieties no priekšniecības untumiem. Iemantosiet kolēģu cieņu.

2012. gadā šķiedīsieties ar naudu. Būtu jau labi, ja tās pietiktu visam gadam, taču lielākajai daļai, diemžēl, tā nebūs. Esiet apdomīgāks, ja šķiežaties, tad dariet to vismaz kāda sev tuva cilvēka labā.

Lauva:

Lauvām 2012. gadā būs iespēja pierādīt savu radošo garu. Emocionālie apsvērumi gūs virsroku pār pragmātiskajiem, kas tiks ļoti novērtēts no apkārtējo cilvēku puses.

2012. gadā centieties veltīt vairāk uzmanības savai otrai pusītei. Varbūt aizbraucat kopā kādā ceļojumā vai biežāk dodieties pastaigās. Pacentieties iepazīt savas otras pusītes pozitīvās īpašības un savas negatīvās īpašības. Cilvēki mainās!

Seksā šogad esiet maigāks, nekā parasti. Nolasiet partneru vēlēšanās un pacentieties tās izpildīt, un panākumi pretējā dzimuma vidū neizpaliks!

Veltiet vairāk laika savai ģimenei 2012.gadā. Tas sniegs gandarījumu gan jums, gan ģimenei. Pateicoties draugiem izvairīsieties no nepatikšanām gada otrajā pusē. 2012. gada pirmajā pusē iespējams, ka kādam Jūsu draugam būs nepieciešama Jūsu palīdzība. Dots devējam atdodas, tāpēc neatsakiet draugiem.

Horoskops šogad jums veselības ziņā ir labvēlīgs. Tāpēc pieskatiet sev apkārtējos. Gada sākumā var nākties par kādu uzņemties atbildību.

Ja strādājat kolektīvā, 2012.gadā iespējamas pārmaiņas kolektīva vidē. Kolēģi var mainīties, kā arī kāds var sagādāt kādu pārsteigumu Jums. Esiet atvērti un draudzīgi pret kolēģiem, ieturiet distanci pret padotajiem un cieniet savu priekšniecību, tad arī 2012. gads jums darba vietā būs veiksmīgs. Ja strādājat individuāli, tad padomājat, varbūt ir vērts piesaistīt vēl kādu?

2012. gadā būs interesantas attiecības ar naudu. Gada beigās naudai pievērsīsiet mazāku uzmanību, nekā gada sākumā. Gada vidū iespējami veiksmīgi pirkumi.

Jaunava:

Jaunavām 2012. gada horoskops sola veiksmi jaunu lietu uzsākšanai, īpaši, ja tajās ir iesaistītas arī citas horoskopa zīmes. Gada nogalē pievērsīsiet lielāku uzmanību draugiem.

Attiecības šogad jums būs īpaši aktuālas. Daudz jaunas pazīšanās, kuras var diezgan viegli pārvērsties par ko nopietnāku. Attiecībās būsiet ļoti egoistisks, tāpēc cenšaties, lai tas, ko vēlaties Jūs, būtu pieņemams arī otrai pusei!

2012.gada vidū kādu ļoti seksuāli iekārosiet. Taču, lai gūtu panākumus pretējā dzimuma frontē, nepieciešams par sevi piedomāt jau gada sākumā.

Ģimenē 2012. gadā viss solās būt salīdzinoši mierīgi. Taču varbūt tā tikai izskatās? Pievērsiet uzmanību, kā patiesībā jūtas jūsu ģimenes locekļi. Draugi neliks vilties. Ja Jums vēl nav paši labākie draugi pasaulē, tātad pats par tādu vēl neesat kļuvis. 2012. gads ir vienkārši fantastisks gads, lai Jūs kļūtu labākais draugs pasaulē kādam savam draugam. Ko labākais draugs pasaulē varētu tagad izdarīt, lai iepriecinātu savu draugu?

Šogad īpaši jāuzmanās darbā ar tehniku. Lieki neriskējiet. Pavasarī iespējama saaukstēšanās, labāk laikus stipriniet savu organismu un turiet mājās zāļu tējiņas.

Iespējams, ka 2012. gadā nāksies daudz ceļot darba dēļ. Uztveriet to kā piedzīvojumu un pārmaiņu no rutīnas. Gūsiet daudz jaunu iespaidu, kuru iespaidā spēsiet pozitīvi pārsteigt kolēģus. Uzmanieties darbā no krāpniekiem un sliņķiem – 2012. gadā ar tiem nāksies sastapties diezgan bieži.

2012.gadā radīsies iespēja veiksmīgam naudas ieguldījumam. Finanšu ziņā nebaidieties riskēt, ne vienmēr Jums veiksies, taču, neko nedarot, noteikti vinnētājos nepaliksiet. Rūpīgi izpētiet visu par saviem investoriem.

Svari:

Svariem 2012. gads būs pasmags, taču šīs grūtības radīs dzīves rūdījumu, kurš ļoti noderēs turpmākajā dzīvē. Horoskops rāda, ka gada vidū būs emocionāls pacēlums.

2012. gadā noturēt attiecības būs pagrūti. Un kas to lai zina, vai tas ir tā vērts? Ļaujieties straumei, un viss nostāsies pats savās vietās. Dodiet citiem iespēju iepazīt sevi, taču neļaujiet sevi izmantot. Pat nemēģiniet nevienu nopirkt, citādi gada beigās to nāksies nožēlot.

2012.gadā uzmanieties no galējībām seksā, jo tas var nobaidīt partneri. Atcerieties, ka seksā baudījums ir galvā, nevis miesā.

Šogad ir ļoti labvēlīgs gads, ja vēlaties uzsākt kādu diētu vai vienkārši mainīt savus ēšanas paradumus. Ēdiet kvalitatīvu pārtiku un arī Jūsu dzīves kvalitāte uzlabosies!

Iespējams ģimenes locekļu skaita pieaugums 2012.gadā. Vai esat drošs, ka jūsu dāvanas ģimenes locekļiem nav tikai savas sirdsapziņas nomierināšanai? Nāksies draugus iepazīt nelaimē.

Horoskops 2012.gadā sola ļoti ražīgu darbu. Tāpēc izmantojiet šo gadu tiem mērķiem, kurus tiešām vēlaties sasniegt un kuri jums ir nozīmīgi. Padomājiet, vai jūsu darbs ir tas, ko Jūs patiesi vēlaties? Varbūt šogad ir vērts pamainīt darbības jomu? Paskatieties sev apkārt, ko darot Jūs vēlaties pavadīt atlikušo mūžu?

2012. gadā var gadīties zaudēt daudz naudas vienā mirklī. Taču ar tādām iespējamībām ir jārēķinās un tām var laicīgi sagatavoties. Visādi citādi gads būs finansiāli stabils. Iespējams, ka pat spēsiet kādam izpalīdzēt ar naudas līdzekļiem.

Skorpions:

2012. gads skorpioniem, līdzīgi, kā 2011. gads būs pilnīgi atšķirīgs no visiem pārējiem gadiem. Emocionāli pārdzīvojumi gan pozitīvā, gan negatīvā nozīmē tiks izlādēti uz visiem apkārtējiem.

2012. gadā būsiet ļoti iekārojams. Tāpēc nepalieciet iedomīgi. Rūpīgi izvēlieties partnerus, lai nenāktos vilties. Neatklājiet sevi visiem pēc kārtas. Gada otrajā pusē iespējama rūgta šķiršanās, tāpēc neuztveriet lietas par pašsaprotamām. Novērtējiet citu centienus Jums iepatikties.

Horoskops 2012. gadā sola neprātīgus seksuālos piedzīvojumus, taču tas ir atkarīgs tikai no Jums pašiem, vai būsiet tiem gatavs un pietiekami atvērts.

Iespējams, ka šogad nāksies diezgan ilgu laiku pavadīt prom no ģimenes. Iekļaušanās atpakaļ ģimeniskajās attiecībās varētu būt diezgan pagrūta. Iespējama draugu loka nomaiņa, taču pārmaiņas nāks tikai uz labu.

2012.gadā sargiet savas rokas un kājas. Ja nodarbojaties ar ekstrēmiem sporta veidiem vai bieži pārvietojaties uz diviem riteņiem, lietojiet aizsargus. Veselību par naudu nevar nopirkt (bet aizsargus gan).

Neaizmirstiet šogad paņemt darbā atvaļinājumu un izbaudīt to pēc pilnas programmas! Jo tikai atpūties cilvēks var veiksmīgi strādāt un būt radošs. Esat iecietīgs pret saviem padotajiem, ja nevēlaties iegūt sliktu slavu. Neļaujiet citiem pildīt savus pienākumus.

2012. gada horoskops Jums sola šogad saprast naudas īsto vērtību. Šogad būtu ieteicams naudas līdzekļus diversificēt, tos ieguldot pēc iespējas dažādākos veidos. Gada nogalē sagaidāms negaidīts finansu pieplūdums. Iespējams, saņemsiet prēmiju vai laimēsiet loterijā.

Strēlnieks:

Strēlniekam 2012. gads būs notikumiem bagāts, īpaši pavasaris un rudens. Kopumā veiksmīgs, taču 2013. gads būs veiksmīgāks. Daudz laika 2012. gadā pavadīsiet vienatnē pats ar sevi.

Mīlestībā 2012. gadā ies kā pa kalniem un lejām. Taču tieši tas jau padara dzīvi intersantu, vai ne? Pievērsiet vairāk uzmanības savai otrai pusītei, jo ne vienmēr ievērosiet, kad otra pusīte jutīsies vientuļa. Jūsu uzmanības pierādījumi var palikt bez ievērības, ja vien savus solījumus nesegsiet ar darbiem.

2012.gada horoskops rāda, ka Jūsu iekāre var radīt Jums lielas problēmas. Izvērtējiet prioritātes, domājiet ilgtermiņā. Vai īstermiņa bauda būs tā vērta un nenāksies to nožēlot?

Vai esat domājis, kāda ir Jūsu loma ģimenē? Varbūt ir vērts šo to pamainīt un uzlabot? Lieliska viela pārdomām 2012. gadā. Vai neesat piemirsis kādu savu draugu? Atcerieties, ka dalīts prieks ir dubults prieks.

Ja jums ir veselības problēmas, tad 2012.gada sākumā ir liela iespēja, ka tās atrisināsies. Vajag tikai domāt pozitīvi, saudzēt savu nervu sistēmu un, protams, sekot ārstu norādījumiem.

Darbs 2012. gadā dos gan gandarījumu gan vilšanos. Esiet pacietīgs un saglabājiet mieru stresa situācijās. Neuzbāzieties citiem ar saviem ieteikumiem, ja vien nemākat to darīt ļoti taktiski. Iespējams algas pieaugums.

2012.gadā ir sagaidāma stabila finanšu plūsma ar augšupejošu tendenci. Esiet taupīgs un nešķiežaties ar naudu velti. Ir vērts izpalīdzēt sev tuviem cilvēkiem finansiāli – no tā tikai būsiet ieguvējs.

Mežāzis:

Mežāzim nāksies 2012. gadā pamatīgi pasvīst, lai apliecinātu sevi. Paškritika nebūs objektīva. Būs grūti būt pašpietiekamam.

Vai attiecības bez saistībām ir priekš jums? Vai spēsiet pārvarēt šķiršanās rūgtumu? Pieņemiet lēmumu, kamēr vēl nav par vēlu! Iespējams, ka kāds 2012. gadā iepazīts cilvēks mainīs Jūsu likteni. Mīlestībai nav robežu, tāpēc esiet uzmanīgi!

2012.gada horoskops rāda, ka sekss šogad nebūs jūsu prioritāšu augšgalā. Taču sekss ir veselīgs, un bez tā cilvēki kļūst kašķīgi. Tāpēc neaizmirstiet par to pavisam!

Vasarā izvairieties no tiešas saules iedarbības. Lietojiet saules brilles, krēmus. Lielisks gads sava ķermeņa sakopšanai un palutināšanai. Varbūt ir vērts biežāk iegriezties skaistumkopšanas salonos, lai uzlabotu sev garastāvokli?

Ģimenes attiecības būs sarežģītākas par kardāna uzbūvi. Cenšaties neieciklēties uz sīkumiem un uz problēmām raudzīties no plašāka skatu punkta. Reizēm tomēr labāk nogaidīt, nekā rīkoties pārsteidzīgi. Uzmanieties izvēloties jaunus draugus 2012. gadā. Cilvēki reizēm pat paši tic tam, ko viņi saka. Nenosodiet tos par to, jo arī pats tāds esat.

2012.gadā darbs var nebūt Jūsu prioritāte dzīvē. Veiciet savus pienākumus pēc labākās sirdsapziņas, sekojiet instrukcijām. Izvairieties no šaubīgiem darījumiem un cieniet kolēģos godīgumu, pat, ja tas vēršas pret Jums.

Ar naudu šogad būs kā ar bitēm – nekad neko nevar zināt. Cik viegli nauda parādīsies, tik viegli tā arī pazudīs. Gada gaitā iespējami vairāki spontāni pirkumi, taču īpaši dzīvē tie Jums nepalīdzēs. Varbūt palūdziet, lai šogad finanses pārvaldīt Jums palīdz kāds uzticams cilvēks.

Ūdensvīrs:

Ūdensvīram horoskops 2012.gadā sola nemierīgu dzīvi. Gada otrā puse visas lietas noliks savās vietās, kas var radīt arī personības krīzi. Nemēģiniet izprast sevi 2012. gadā.

Šogad tuvs cilvēks var Jums sagādāt milzīgu pārsteigumu. Taču, kad pats esat pēdējo reizi patīkami pārsteidzis sev tuvu cilvēku? Atcerieties, ka mīlestība ir akla, tāpēc nesmejieties par to un neizaiciniet 2012. gadā likteni! Šī gada horoskops to Jums var nepiedot!

Šogad fizisks sekss nesniegs daudz baudas. Esiet iejūtīgāks, noslēpumaināks, nepieejamāks, un gūsiet daudz lielāku baudu seksā.

Izvairieties 2012. gadā no cilvēka ģimenē, kurš jums nepatīk. Neatkarīgi no tā, vai tas ir vīratēvs vai sievasmāte. Koncentrējaties vairāk uz savu laulāto draugu. Šogad var būt grūtības atvēlēt laiku draugiem. Novērtējiet draugus, kuri atvēl savu laiku Jums.

2012. gads ir labvēlīgs ne tikai ķermeņa norūdīšanai, bet arī sava rakstura rūdīšanai. Esiet pacietīgs un iecietīgs pret citiem. Dažiem pat skaudīs jūsu veselība. Taču nekļūstiet par to iedomīgs, jo viss var mainīties jebkurā brīdī.

Gada sākumā darbā iespējams ”tukšais” periods, taču uz 2012. gada vidu viss nostāsies savās vietās. Veiksmīgs gads pārmaiņām darbā. Vai esat gatavi dienesta romānam? Neuzticieties saviem padotajiem.

Ar naudu 2012. gadā rīkosieties diezgan vieglprātīgi, taču tam jau nauda ir domāta, lai to tērētu, vai ne? Ieguldīsiet naudu viegli, taču veiksmīgi. Gada beigās iespējams kāds pārsteigums finanšu jomā. Nauda zeķē neaug, tāpēc ar naudu rīkojieties ātri.

Zivis:

Zivīm 2012. gada sākums būs pašapliecināšanās laiks, vidus – nopelnīto augļu baudīšana un gada nogale – laiks pārdomām par savas turpmākās dzīves attīstības virzienu.

Vai zinājāt, ka cilvēki viens otru mīl nevis par kaut ko, bet gan par spīti? Netēlojiet attiecībās citu, esiet pats, un iespējams, ka tieši 2012. gads jums atnesīs to, ko tik ļoti gaidījāt. Mīlestība var jums uzglūnēt no katra stūra, tad, kad vismazāk par to domāsiet.

2012.gada horoskops diemžēl Jums nesola milzīgus panākumus seksā. Šoreiz uz likteni nevarēs paļauties, būs jāņem lietas savās rokās. Ļaujiet apkārtējiem saprast, kāds Jūs esat patiesībā, ko vēlaties, un tie no Jums vairs nevairīsies.

Kad pēdējo reizi pazvanījāt saviem vecākiem, lai tāpat aprunātos un apvaicātos, kā iet? Tāda pati attieksme būs arī jūsu bērniem pret Jums. Vai Jūsu gadījumā tas ir labi, vai slikti – izlemiet paši un izdariet secinājumus. Paskatieties uz savu draugu loku. Varbūt ir vērts izvērtēt prioritātes? 2012. gadā diez vai sanāks veltīt visiem draugiem tik daudz laika, cik gribētos.

Saudzējiet veselību 2012. gadā. Vasarā ēdiet daudz ogas, uzņemiet vitamīnus, jo rudens-ziemas periodā var gadīties saaukstēties. Jums nav jāpierāda pārējiem, ka esat stiprāks par tiem. Pietiks ar iekšējo pārliecību.

Darbā dzīve ies uz augšu 2012. gadā, taču neļaujieties ilgi gulēt uz lauriem. Panākumi nākotnē ir atkarīgi lielā mērā no jums pašiem. Nāksies pieņemt darba vietā svarīgu lēmumu, kas var ietekmēt Jūsu nākotni.

Nauda mīl, ja to apgroza. 2012.gads būs labvēlīgs darījumiem ar naudu, jo vairāk apgrozīsiet naudu, jo vairāk iegūsiet. Ja Jums ir parādi, tad 2012. gada sākums būs īpaši veiksmīgs to atgriešanai. Centieties neiesaistīties jaunās parādsaistībās.




Avots: ehoroskopi


Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

Skorpions
Svētdiena, 01.01.2012, 9:27:37 | Ieraksts #2
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Skorpions raksta .. :

Pat horoskops man saka, lai ķiveri sāku cienīt.... laikam nāksies tam paklausīt.
Nekad neesmu spēlējis uz naudu, bet ja gada beigās sola vinnestu... varbūt jāizmēģina tā laime.


Paraksta nav

uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » BLOGERU STŪRIS » Informatīvi » Horoskops 2012. gadam (horoskops)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...