RIP Linecinema by Ar4ssS
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Quote (MooNliGht) Ar4ssS, Cenas ir atkarīgas no statistikas ,protams,ja statistika ir maza ,tad arī summa maza.Par cik statistika liela,tad arī summa tāda.
Un tikai nevajag teikt , ka tikai Deila un takera filmu prasīji,vairākas filmas prasīji,bet tas nav svarīgi cik filmas, svarīgi tas,ka tagad tik nožēlojami sevi noliec citu acīs.Un bloķē tevi tāpēc ,ka mūžīgi spamo forumā un komentāros ,lai tikai lieki pareklamētos.Zini,iesaku tev beigt ar muļķībām nodarboties un turpināt tālāk par savu sfēru darboties.Tavas filmas vairāk neviens netaisās ņemt,savādāk nomirsi un vēl iesi piketus taisīt pret linecinema.
P.s vari ņemt dizainu mums nav žēl
Nu vairāk gadījumus par filmām neatceros tikai Deilu!!!
Par to reklāmu toreiz Jums bija reklāma tikai pa kkādus summu laikam 1ls vai kā tur bija...
Vispār man vienalga lai paliek, dizainu man nevajag es to tikai noripoju. Un jap filmas neņems jo esmu nobloķējis 126 profilus, kuri iespējams zog filmas...
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
|
MooNliGht
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 5
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@MooNliGht raksta .. :
Ar4ssS, redzēju ,ka šodien latfilmas arī sūdzējies, par mums ,domā nredzējām?,priekš kam tas vajdzīgs. Varētu padomāt,ka to vien dara kā zog no tevis filmas,nu skaties nenomirsti no 2 paņemtām.Starp citu tā sirdsmīļā monika,pilna māja u.c manis ielādēta,Un tieši tāpat nozagta un varu tā turpināt ,kas tavā saitā atrodas,ievilktas savā profilā.
Varbūt jā tagad tā nedari,bet neaizmirsi arī ko pats esi darījis un nevajag tagad tēlot upuri citu acīs,ka linecinema tas sliktais
Paraksta nav
|
|
|
|
|
MooNliGht
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 5
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@MooNliGht raksta .. :
Ar4ssS, tavs filmnet dizains protams, ir pats labākais :) varbūt mums nav viss perfekti,toties mēs dizainu paši veidojām,bez zagšanas un kopēšanas :) 10 saiti un viens un tas pats dizains,mums vismaz kautkas savādās,es neskau mēs labākie,bet vismaz nešpikojam.
Ja reiz tik skaļi esi uztaisījis troksni par mums,tad arī atbildi par vārdiem,nevis raksti,ka nu pietiks.Iemeti mums''filmu piepras;ijumoes'' šo linku,tad arī zini,ka mēs neklusēsim.Gribi karu? dabūsi karu. Gribi piekāpties,mēs arī netaisamies trokņot,Viss tavās rokas!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Esmu jau kadu laiku UK, un ziniet.. te vispar Jusu saitos nerada filmas, jo cik noprotu, tad ir bloketa tada iespeja cina pret piratismu , un sava zina smiekligi teikt, ka kadam nozog filmu, ja filma ir zagta, bet Jus to panemat no saitiem kas to izplata un augsupieladejat ka savu? TAS FILMAS NAV JUSU. Ok, ja godigi, es saprotu, stundam lade filmas, atnak viens un kodinu parkope, bet vel ir neliels pluss Tev - filmnet reklama @ video, zinkarigs cilveks to pamanis, retais vel apciemos no ta linecinema Tavu saitu u.tml, ta ka poh..
dizains gan pretigs
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Ar4ssS, neteikšu ka tas bija gudri ripot dizainu uzreiz, kā ieraugi ka tev ko nozog. Tu iedomājies ka esi baigais atriebējs? Tā tas vis nebūs, gan pienāks reize, kad tev kāds atriebsies. Nebūs visu laiku tev tas labākais, pienāks reize, kad tu arī zaudēsi.
+, piekrītu visam, ko rakstija MooNliGht, izlasiju pilnīgi katru postu, nav vērts tā strīdēties, un uzsākt kņadu kādu 2-5 filmu dēļ.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|