RIP Linecinema by Ar4ssS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
MooNliGht, Sāksim ar to, ka es nelūdzos, bet paprasīju filmu Visbaisākā deila un takera filma :P 2. Es filmas nezogu VAIRS, bet lejuplādēju un pats lieku. 3. Manispēc varētu arī ņemt, bet nav smuki no citiem zagt un bloķēt tos no kuriem zodz... Starpcitu moonlight to es iemācijos no Tevis!!!Pievienots (11.07.2012, 8:52:21) ---------------------------------------------
Quote (SMILE) MooNliGht, PilNīgi piekrītu Tev! ;)
Tu piekrist nevari jo Tu nesi VK un pats filmas neesi augšuplādējis... Nezini kas un kā tur ir!Pievienots (11.07.2012, 8:53:58) --------------------------------------------- MooNliGht, Esmu uz Jums dusmīg ne dēļ filmām, bet par reklāmu, par, kuru sarunājām. Kad Jums bija tā lielā atlaide es pieteicos pirkt, bet tad pēkšņi man pieprasa vēl 7x vairāk!!!
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Quote (SMILE) Nezinu, bet piekrītu par to, ka ātrāk pats 'zagi' filmas no citiem! ;P
Tu biki jauc agrāk pārkopēju embed kodus, atceros, atceros Super-Stārā likām, a zagšana ir tas, ka iekš vk atver cita video kanālu atrodi video un nozodz jeb uzpied to vienu mazo podziņu... Pēc tam pārrediģē nosaukumu, kuram beigās iemet savu portu!
Vispār tgd vk ir aizliedzis likt iespēju, ka neviens nevar ņemt video, tgd var ņemt visi, nav jēgas uploudot filmas... Skat nepaiet ne 20 min, ka jau puse no portāliem ir pievākuši sev... :D
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
MooNliGht
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 5
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@MooNliGht raksta .. :
Ar4ssS, Cenas ir atkarīgas no statistikas ,protams,ja statistika ir maza ,tad arī summa maza.Par cik statistika liela,tad arī summa tāda.
Un tikai nevajag teikt , ka tikai Deila un takera filmu prasīji,vairākas filmas prasīji,bet tas nav svarīgi cik filmas, svarīgi tas,ka tagad tik nožēlojami sevi noliec citu acīs.Un bloķē tevi tāpēc ,ka mūžīgi spamo forumā un komentāros ,lai tikai lieki pareklamētos.Zini,iesaku tev beigt ar muļķībām nodarboties un turpināt tālāk par savu sfēru darboties.Tavas filmas vairāk neviens netaisās ņemt,savādāk nomirsi un vēl iesi piketus taisīt pret linecinema.
P.s vari ņemt dizainu mums nav žēl
Paraksta nav
|
|
|
|