Pa projekta pēdām.
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Nu tā.... bik esmu saslimis ar spēli "World of Tanks", tāpēc nolēmu uztaisīt vienu web lapiņu latviešu kopienai. Cik globālo tīmekli izbraukāju, tik letiņu portus neatradu. Bet spēli vālē melnais tūkstotis. Un tik daudz fīčas ir ko likt portā....
Kaut kādu šablonu es meklēju veselu nedēļu, bet nevienu tā arī neatradu... tam nav šis, tas gļuko, bet trešais vispār ir zem jebkuras kritikas.... karože - ZB man meklēt. Tāpēc paņēmu un uzbliezu pats. Pagaidām ir tapšanas stādīja. Tiek rakstīti kodi priekš CSS un labots galvenais karkas. Bet varu pateikt vienu, kad šis webs būs pilnībā balstīts uz CSS. Būs tikai viens HTML, un tas pats šablona karkas. Tā kā, derēs visiem moduļiem, neatkarīgi no tā - ir vai nav aktivizēti.
Kāpēc es to saku... da lai pēc tam neteiktu, kad izmantoju citu, jau kāda gatavu šablonu. Tāpēc arī dodu iespēju aplūkot weba tapšanu no 0- gatavam darbam.
Adrese ir šeit: http://tankadroms.do.am/
Cenšos pieturēties pie klasiskā dizaina, kas atrodams šeit: http://worldoftanks.eu/
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
heh, man tāpat ir, ja kaut ko aizraujos traki, tad ir jau doma galvā, jābliež lapa, ja tāda lv nav plaši izplatīta u.tml, bet varētu būt pieprasījums.
dizains arī pašam patīk, lai arī tagad ir pamats, bet nu šāda tipa spēlēm parasti neko traki modernu ar spīdumiem neprasās, bet nu izskatās labi; kā ar tiem latviešu spēlētājiem - daudz, maz? ja nu aizies doma nopietni, es pareklamēšu to spēli, ar cerību uz piesaisti.
ja ko vajag lapai idejisku, skriptu u.tml, kas noderētu, bet neatceries vai vajag palīdzību, droši prasi, veiksmīgi.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Skorpions raksta .. :
Ja runā par to spēli, tad es pats nemaz nezināju, kad viņa ir ierakstīta Ginesa rekordu grāmatā, kā viss populārākā spēle ar maksimāli tuviem reālajiem apstākļiem. Lietotāju skaits jau veļoties pāri 10 miljoniem. Visi Orku, WarCraft, CS utt, esot lupatās samalti. Ja paskatās uz to, ko programmisti piedāvā uz nākotni, tad nu tur ir pārdomāti katri sīkumi. Kaut vai tāda iespēja, kā apvidus- tanks atspīd logos, dienas un nakts efekti, gaismas spēle, zemes vibrācija, utt. Ir pat iespēja skatīt kauju no malas. Teiksim, ja tevi sašauj, tu kauju vairs nevari turpināt, bet tu vari iesēsties jebkurā tankā un skatīt notiekošo ka pasažieris. čata vietā tiek izmantota balss vadība. Nav pa klaviatūru jāsit burti. Ja spēle notiek klanu sastāvā, tad organizatoriskie pasākumi un saziņa ir ar balsi. Iespēja ierakstīt katru kauju "RePlay". Pēc tam var taisīt izlasi un labus filmu rullīšus.
Izrādās, kad tā ir Baltkrievu kompānija, kas orientējās uz kara spēlēm. Līdzīga spēle ir balstīta uz aviāciju. Ja te tu braukā ar tanku, tad tur tu esi iznīcinātāja vai bumbvedēja pilots. Esot pat doma, šis divas spēles apvienot vienā kaujas laukā.
Tāpēc arī brīnos, kad nav neviena portāla latviešu valodā par viņu. Nu ko, nolēmu vienu uztaisīt :)
Kā saka paši izstrādātāji, tad pēc šīs spēles iznākšanas, cilvēki esot sākuši vairāk interesēties par 2.p.k. Skatīt kaujas vēstures un tanku vēstures. Esot pat gadījumi, kad tas skolēniem palīdzot apgūt vēstures mācību priekšmetus skolās. Pati spēle ir balstīta uz vēstures reālajiem pamatiem. Ir pat spēļu kartes, kas ir max pietuvināti reāliem apstākļiem, kādi tie bija. Vienīgi te iet runa par tanku izmantošanu tajās kaujās.
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
90%+ neticu, ka pārspēj CS & WC, nu neticu (tur jābūt kādam konkrētam 'āķim' - kritērijam..) vienīgais ko šodien īsumā dzirdēju no kāda latvieša, kas spēlējis vai spēlē, ka tur ilgs laiks lieki aizejot ar kempošanas padarīšanām? .. bet nu tas piederās pie spēles, bet šeit tagad mēģinu uzturēt tēmu pie dzīvības, gribu redzēt cik tālu tas aizies, jo nekur tālāk par csu neesmu gājis.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Skorpions raksta .. :
Nu principā ir tā, ja tu gribi spēlēt pa "kruto" , tad tev zināms kāposts tur būs jāieliek. Bet arī CS un WC tas būs jādara. Protams, tie kas maksā reālu naudu, tiem izaugsme ir ātrāka un reizēm arī ieroči labāki. Bet paskatoties no otras puses, tu labi zini, kad tavs tanciņš var nebūt tas labākais, ja tu neko neesi maksājis, bet toties tas liek tev iemācīties un izmantot to, ko tas maksātājs nekad neiegūs - mākslu slēpties slēpnī un izmantot aizsegus. Vien vārd sakot - iemāca izdzīvot!
Man pašlaik ir tā, kad vairums kaujas es pakāšu. Problēma ir tajā, kad īsti vel nepārzinu karti un apvidu lai izmantotu to savā labā. Tur uz katru kauju ir cita karte (apvidus), kur tu karosi, tu pirms kaujas nezini - vai nu tā būs stepe, purvi, pilsēta vai tuksnesis.... Pilnīgu mestarstiķi esmu apguvis kaujās kas saistītas ar pilsētu. Tur jūtos kā zivs ūdenī.
Es nekad neesmu spēlējis CS. Tāpēc nespēju salīdzināt abas spēles, kas balstītas uz personīgo pieredzi. Bet cik es te lasu un skatos, tad lai spēlētu CS, tev vajag speciālu serveri. Katram klanam savu. Nezinu kā tur klani savā starpā karo un kā tur notiek viss tas, bet iekš CS tev viss tas ir jāmeklē un jātaisa. Savukārt WOT (World of Tanks), tev to nodrošina jau automatā. Gribi izveidot klanu - lūdzu, taisni klanu līdz pat 100 purniem. Ir tikai vienreizējs maksājums 5Ls un klans pastāvēs kaut 10 gadus. CS tev jāmeklē serveris par kuru tu maksāsi katru mēnesi tos 5 un pat 10Ls.
Te puika iekš UW meklē serveri, lai klans pakarotu treniņu režīmā, tā teikt - tikai draugu vidū. WOT to nodrošina bez maksas. Ir tāda funkcija kā kauja Vada vai Rotas sastāvā. Tur vadā aicina tikai tos ko pazīsti, Rotas kaujās jau iet klani ar klaniem. Vada kaujās, vari pat karot 1:1 un tikai pēc sev zināmiem noteikumiem. Trenējies ar draugiem - cik tev tīk. Ir pat speciālas treniņu kaujas.
Savukārt CS, tev vajag to visu meklēt, veidot un runāt. Wotā jau tas ir integrēts bez maksas. CSā vidējais vecums ir 12-18 gadi... Wotā tur vairāk ir sākot no 18 gadiem un uz augšu. Jo reāli tā ir tā grupa kas jau var atļauties tērēt kāpostu. Un tas jau ir cits kontingents.
Es negribu teikt, kad CS nerullē. Viņš rullē, bet ir lietas kas wotā ir daudz labākas nekā iekš CS.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Nu man ar neticāt, ka WOT ir pārspējis WOW... WOW ir populāris, kuru es jau 4, gadus spēlēju... bet nu jau vairs ne.
Klau es novilku WOT, bet nevaru iespēgt, spiežu uzi konas atveras logs, kur rāda to filmiņu, par tankiem utt, augšā ir navigācija, Forums, tur reģistrācija, bet nav poga ieeja, piereģistrējos es tur, bet kā ieiet? hz!!!
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
|
|
|