Sveiki ucozeri mani ir tāda problēma ka nevaru ieiet, Buzzā,savā un arī citas uCoz mājaslapās.. pagaidām šī ir pēdēja mājaslapa kur varu ieiet no uCoz bet pārējās iet. Neznu cik ilgi un vai redzēšu atbildi bet nu cerams šāda problēma.. http://www.bildites.lv/images/bixq4rkt57spsrbl5343.png palīdzīet Paraksta nav
Tiešām savādi. Man tā nekad nav bijis! Un pat ja savā lapā nevar ieiet nu tad šo es izskaidrot nevaru! ;) Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
man ar ik pa laikam tā ir, tam ir kkāds sakars ar daudzajiem klikšķiem mājaslapā, jo vairāk kko spaidīsi, meklēsi, jo lielāka iespēja, ka uz kādu laiku tevi nobloķēs. Vairāk uz vakara pusi jau būsi atbloķēts. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Ja iet runa par to bloku, tad tas tiek atbloķēts stundas - max trīs stundas laikā. Bet vot kas ir dīvaini... šādu laika bloku liek parasti tad, ja tu trīs reizes pēc kārtas esi ievadījis nepareizu loginu ar paswordu, vai to drošības vervelējumu saspaidījis. Paraksta nav
Pēc dienas mazāk varēsi iet atpakaļ vnk kas saistīts man liekas ir ar klikiem lapa tml. man parasti tā ir ar UW Esi tāds kāds esi, neizliecies par citu persōnu