uCoz jaunumi
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
kā Tu dabūji gatavu to @ UW? man tā neuzrāda, bet tagad nesen klaiņoju pa krievu uCoz vietnēm, kaut ko tādu redzēju; kas tas par super jūzeru log in?
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
biju jau to izdarījis, bet man neparādās kā Tev.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
par pazušanu, piemēram?
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
domā, ka apdeiti vainīgi? ja tā, tad jau var palikt 'kā bez rokām', par cik tie skripti lielos skaitos dodas aiz BODY u.c. ..
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Ar tiem body skriptiem ir tā, kad reizēm viņi strādā tikai tad ja ir atsevišķi, bet līdz ko ieliek kādu citu skriptu, tad var notikt konflikti. Vispār jau, tie skripti ir tik daudz, kad reizēm pašam ir jāizvērtē - vai tev viņi patiešām ir šausmīgi vajadzīgi tai laipai.
Kas attiecās pa updeitiem, un dažādu elementu pazušana, tad ir manīts tas pats, kas tev bija ar CSS. Pēc pieraduma liekam apakšā, bet strādā tad, ja ieliek augšā. Tas pats attiecās uz šito skriptu: http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/6-2861-1
Ilgu laiku viņš man strādāja Ligzdā bez problēmām. Izdomāju uzlikt citai lapai - viss identiski vienādi. Vēlāk izrādās, kad strādā viņš tikai tad, ja lapu nevar skatīt nereģistrētie. WTF?!?!?!.... Ligzdā rukā, bet tur nerukā..... atvēru Ligzdas šablonu ar tur to esošo skriptu, izlaboju drukas kļūdas un nospiedu save... Ups.... tagad Ligzdā nestrādā.... besijos un ārdījos, līdz beigās nācās uzlikt liegumu abām lapām - viesiem skatīt ir aizliegts. Kā uzliku, tā strādā visur, gan Ligzdā, gan tur.... A nafig tas tā ir - nezinu! Tieši tas arī man besī no uCoz... kaut ko maina, kaut ko liek, bet tevi pa to neinformē. Un tad tu brīnies - kur tas pazudis, a kas tas tāds....
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
jā, jau forum.ucoz.com piepildās ar visiem, kas visu laiku pēta apdeitu tēmas, žēl tikai, ka paši lielie uCozeri nekādu skaistu atbildi nesniedz, uCoz servers updated, yo, dzīvo tālāk kā gribi un domā risinājumu..
a Tu tā pārliecinoši par manu tēmu runājot, arī skatījies kaut ko par CSS un Foruma skriptiem? kā domā, ja es tos skriptus, kurus esmu licis, var teikt pārzinu un esmu izmantojis iepriekš, izdzēšu visus no tās foruma daļas, bet nu izmaiņu nav; jācer vienīgi, ka kaut kas atgriezīsies kā vajag.
|
|
|
|