Pierādījums, ka linecinema RIPS ir mans...
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Tātad sveiki visiem, atvainojos, ka šitādu spamu laižu, bet es vēlos pierādīt, ka NIKED un Spanky ir aprāvušies un , ka Linecinema.biz RIPs, kuru te nesen publicēju ir mans, nevis krievu ripojums.
Tātad 1. Lūk ir links uz manu RIP pieprasījumu - http://ucozmania.com/forum/4-420-1 2. Lūk ko raksta administrators AdReNaLiN Ar4ssS, рипа не будет... ( Ar4ssS, RIPS nebūs) 3. Un lūk ko raksta cits administrators VeeZer Не выполнены требования + фуу ка'ка, а не дизайн! (Atteikts, Fūū KAKA nevis dizains). 4. Un pēc tam tēma ir slēgta...
Tātad... Secinājums ir viens, ka man atteica un es nolēmu mācīties pats... Mācījos es šādi - uzprasīju Skyr kā dabūt CSS (Viņš to var akceptēt). Tad kā dabūt HTML viņam bija slinkums stāstīt - ņēmu gatavu html un liku tur vajadzīgajās vietās kodus no Linecinema HTML. Kā arī bildītes - tās es saliku šādi - CSSā ir bildītes linka nobeigums - pieliekot priekšā linecinema.biz parādās visa bilde, kuru es ievietoju vnk images mapītē. Tā lūk pa 3H tapa mans pirmais RIP.
Tākā lūgums Spanky izņem no mana RIPa publicēšanas tos savus tupos linkus, kurus Tev iedeva NIKED.
P.s ja kāds netic varu iedod screen , kur mēs ar skyr dr.lv runājām...
Paldies par uzmanību, tgd drošvien man būs warn par spam? :DD
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|