UW lietotāju orientācija
|
|
|
|
Es
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 7
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Es raksta .. :
Bloķēt tu mani vari cik tev tīk. Nav problēmu izveidot jaunu profilu. Bet ja uzliek IP bloku, tad pusi no UW lietotājiem tiks nobloķēti automātiski.
Nē, man vienkārši ir interesanti! Kāpēc vecis būdams liek skuķu bildi iekšā. Nu labi, es saprastu kad viens tāds gudrītis, bet tāds ir vesels bars. Gandrīz vai katrs otrais profils, ja ne vairāk. Un tas ir ne tikai UW, bet arī citos portālos. Tas ir kaut kāds tīņu seksuālas pubertātes attīstības blakusefekts, vai arī tu īsti nespēj saprast savu orientāciju. Ķipa, esmu puišelis, bet īsti pats vēl nesaprotu. Jeb arī tagad ir moderni būt par aktīvu Praidistu?
Ja profilā redzama skuķu bilde, vai niks sieviešu dzimtē, tad tu tīri automātiski arī uztver lietotāju kā sieviešu dzimtas pārstāvi. Centies runāt kā ar meiteni un varbūt pat ne tanī rupjākajā formā ko tu esi pieradis lietot pret vīriešu dzimtas pārstāvi. Ja tu runā kā pret sievieti, un otram (vīrietim būdams) tas patīk, tad varam izdarīt tik secinājumus ........
Ņemsi par piemēru "Spanky" Kas viņš ir? Sieviete... Vīrietis... vai ONO! Niks ir bezdzimuma raksturojums ar sievietes profilu. Kas viņš ir?
Jeb arī UW lietotājs Margita
Viss ir smuki un skaisti - sieviete.
Nezinu kā jums, bet ja es sarakstos ar kādu, tad pirmais tonis tiks balstīts uz personību kas raksturo tavu oponentu. Un ja oponents sevi pasniedz kā daiļu jaunavu, tad lai nebrīnās kad viņš tiks uzrunāts kā sieviešu dzimtas pārstāvis. Patiesībā, šī psiholoģija darbojās visur un ar visiem.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Es
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Es raksta .. :
Quote (Robiits) Meitenes bildi liek tāpēc, ka tā meitene patīk. Tu liktu bildi ar meiteni ,kas tev nepatīk?
Ja man patīk kāda meitene, tad aiz cieņas pret viņu es to bildi neliktu. Ieliekot viņas bildi un runājot stulbības no sevis, tu ar tām stulbībām jau blanē bildes īpašnieku nekā pats sevi.
Un galu galā, viena lieta ir patikt, bet otra lieta ir sevi pasniegt. Avatārs ir tavs iemiesojums kibertelpā.
Quote Un ja liek čaļu bildes, tad ir geji, ja?
Ja godīgi, tad es neesmu nekur redzējis, kad meitene liktu veča bildi. Viņas parasti liek kaut ko meitenisku: lācīši, zaķīši, kaķīši vai tās pašas meitenes. Varbūt vienā profilā no miljons tu atradīsi puišu bildi pie meitenes profila. Un tad arī viņai nebūs pilns "rublis". Bet ar puišiem ir otrādi. Katrs otrais sevi reklamē kā skuķi.
Laikam jau taisnība būs: " Meitenes attīstās ātrāk pa zēniem" !
[p.s.]Avatāra jēdziens sastopams hinduisma reliģijā, kur vienai dievībai var būt daudz dažādu veidolu. Piemēram, dievībai Višnu ir 22 avatāri.[/p.s.]
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Es
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Es raksta .. :
Tie uzskati nav nemaz tik aprobežoti lēti, kā tev tas var šķist. Tā ir tīra psiholoģija un nekas vairāk. Komunicējoties kibertelpā, tev starp otro cilvēku ir zināma robeža. Tu nezinu - kas viņš ir un kāds viņš ir. Savu spriedumu tu veido no tā, kā viņš sevi pasniedz un raksturo, ko saka un kā runā. Ja profilā nav norādīts dzimums, tad to izzīlēt vari tikai no nika, avatāra un vārdiem ko tas otrs ir teicis.
Vienu brīdi, es te spēlēju vienu tādu interesantu interaktīvo spēlīti. Un tur bija lietotājs ar segvārdu "Kaisle". Forumā šī lietotāja avatārs bija
Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni. Līdz vienā skaistā dienā uzzinājām, kad zem segvārda slēpjas 27 gadus vecs vīrietis. Praktiski, veselu pusotru gadu, lielākā spēles spēlētāju daļa tā arī izturējās - kā pret meiteni ar dzelzs iekšām. Interesantas lietas viņš pēc tam pastāstīja par savu niku. Viņam tas niks vienmēr ir licies kā vīriešu dzimtē, lai gan patiesībā, lielākai daļai tā nelikās. Dēļ nika un avatāra, viņu pat uz randiņiem aicināja un rozes ir dāvinājuši. Ir pat bijuši flirti vēstulēs ar nelielu erotikas piegaršu. Protams, to visu darija puiši, kas domāja ka zem nika "Kaisle" slēpjas kaislīga beibe. Situācija kardināli izmainījās tad, kad uzzināja, ka zem nika ir vecis. Ja pirms tam ar viņu runājās iejūtīgi un citā tonī, tad tagad ar viņu runā jau diezgan skarbi. Viens otrs pat nevar piedot to, kad ir ticis maldināts. Pat tie kas tagad izturas kā pret čali, tiem tāpat ir sajūta, kad runā ar zilās krās iemiesojumu. Lai gan nekādi mājieni par to nav. Bet sajūta palika. To neesmu teicis es, bet gan vairāki spēlētāji pēc tam.
Lūk tādas tās lietiņas notiek ar to kibertelpu un sevis pasniegšanu tajā.
Quote kā mums vērtēt tevi ,ja tu uzsāc šāda veida tēmas?
Ja man tās lietas nav saprotamas un pieņemamas, tad tā arī vērtē! Es nenosodu cilvēkus, es vienkārši cenšos saprast.
Paraksta nav
|
|
|
|
Her0
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 105
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Her0 raksta .. :
Quote (Es) Tie uzskati nav nemaz tik aprobežoti lēti, kā tev tas var šķist. Tā ir tīra psiholoģija un nekas vairāk. Komunicējoties kibertelpā, tev starp otro cilvēku ir zināma robeža. Tu nezinu - kas viņš ir un kāds viņš ir. Savu spriedumu tu veido no tā, kā viņš sevi pasniedz un raksturo, ko saka un kā runā. Ja profilā nav norādīts dzimums, tad to izzīlēt vari tikai no nika, avatāra un vārdiem ko tas otrs ir teicis.
Vienu brīdi, es te spēlēju vienu tādu interesantu interaktīvo spēlīti. Un tur bija lietotājs ar segvārdu "Kaisle". Forumā šī lietotāja avatārs bija
Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni. Līdz vienā skaistā dienā uzzinājām, kad zem segvārda slēpjas 27 gadus vecs vīrietis. Praktiski, veselu pusotru gadu, lielākā spēles spēlētāju daļa tā arī izturējās - kā pret meiteni ar dzelzs iekšām. Interesantas lietas viņš pēc tam pastāstīja par savu niku. Viņam tas niks vienmēr ir licies kā vīriešu dzimtē, lai gan patiesībā, lielākai daļai tā nelikās. Dēļ nika un avatāra, viņu pat uz randiņiem aicināja un rozes ir dāvinājuši. Ir pat bijuši flirti vēstulēs ar nelielu erotikas piegaršu. Protams, to visu darija puiši, kas domāja ka zem nika "Kaisle" slēpjas kaislīga beibe. Situācija kardināli izmainījās tad, kad uzzināja, ka zem nika ir vecis. Ja pirms tam ar viņu runājās iejūtīgi un citā tonī, tad tagad ar viņu runā jau diezgan skarbi. Viens otrs pat nevar piedot to, kad ir ticis maldināts. Pat tie kas tagad izturas kā pret čali, tiem tāpat ir sajūta, kad runā ar zilās krās iemiesojumu. Lai gan nekādi mājieni par to nav. Bet sajūta palika. To neesmu teicis es, bet gan vairāki spēlētāji pēc tam.
Lūk tādas tās lietiņas notiek ar to kibertelpu un sevis pasniegšanu tajā.
Quote kā mums vērtēt tevi ,ja tu uzsāc šāda veida tēmas?
Ja man tās lietas nav saprotamas un pieņemamas, tad tā arī vērtē! Es nenosodu cilvēkus, es vienkārši cenšos saprast.
Gudri visi māk uzrakstīt bet vai uzrakstītais pašam dalec vel jāpārliecinās. Nē, man gan liekas ,ka tavi uzskati ir nedaudz nepareizi.
Quote (Es) Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni. Loģiski padomājot un normāli čatojot ar cilvēku pēc runas veida var daudz ko uzzināt ,un ja jau nav tās pārliecības tad var arī uzprasīt par viņā dzimumu.
Tāpēc jau nav jābrauc uzreiz virsū ,ka visi kam avatārā ir Meitenes or something ir ģeji un otrādāk.
Dzīvs piemērs ir jebkuras meitenes tumblr's viņās tač neliek iekšā tur puišu bildes ,jo vēlas būt par tādām.
Ja gribi mainīt pasauli diez vai tu to šādi izdarīsi jo pasaulē ir tūkstošiem vai pat miljoniem dažādu foruma lietotāju (puišu) kas par savu avatāru ir izvēlējušies skaistu meitenei. Tāpēc piepisies pie citām lietām.
|
|
|
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Es, Ja zēns ieliek meitenes bildi, viņš ir pediņš? mayby tu esi pediņš ja par to tā uzskati, unn, tu gribi tekt ka džekiem jāliek džeku bildes, tas vsp būtu pastubli, piemeram, kadam, kuram avatāra ir puisis apenēs.. LOL, domā ar galvu, puis. Nu džeka bilde, piemēram kā robiits vai kkada tāda, jā, bet ja TU ieliktu sev bildi ar puisi, tu sevi uzskatītu par geu, un ja meitenes, tad par ediņu, tātad mums jāliek kaķi? un tad tu uzskatītu ka mēs esam, kā teica ROBIITS - būsim zoofili?
Man jau teorētoski Po*uj ko tu saki par mani un citiem, tā tu tikai pasliktini savu reputāciju.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|