Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO

Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 2
  • 1
  • 2
  • »
UW lietotāju orientācija
Es
Piektdiena, 03.08.2012, 6:00:28 | Ieraksts #1
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 7

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Es raksta .. :

man ir tāds neliels jautājums. Vai lielākā daļa no UW lietotājiem nav "Zilie"?

visiem pie avatāra ir beibe fonā, bet profilā uzkrādama kad tomēr tas ir puisis.
Jūs ko, "pediņi" ja sevi pasniedzat kā sievieti? Jeb arī jums ir nepilnvērtības komplekss?

pēc profila vecis + dvēselē beibe (avatārs kas sevi raksturo) = pediņš!!!!

Paraksta nav

Robiits
Piektdiena, 03.08.2012, 9:23:56 | Ieraksts #2
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Robiits raksta .. :

Varētu tevi nobloķēt, par lietotāju aizskaršanu, bet labāk lai to dara Sarkanie.
Un kāda vispār starpība kāds kuram avatars?

Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai!
Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.

Es
Piektdiena, 03.08.2012, 10:00:28 | Ieraksts #3
PRASTS BIEDRS

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
@Es raksta .. :

Bloķēt tu mani vari cik tev tīk. Nav problēmu izveidot jaunu profilu. Bet ja uzliek IP bloku, tad pusi no UW lietotājiem tiks nobloķēti automātiski.

Nē, man vienkārši ir interesanti! Kāpēc vecis būdams liek skuķu bildi iekšā.
Nu labi, es saprastu kad viens tāds gudrītis, bet tāds ir vesels bars. Gandrīz vai katrs otrais profils, ja ne vairāk. Un tas ir ne tikai UW, bet arī citos portālos. Tas ir kaut kāds tīņu seksuālas pubertātes attīstības blakusefekts, vai arī tu īsti nespēj saprast savu orientāciju. Ķipa, esmu puišelis, bet īsti pats vēl nesaprotu.
Jeb arī tagad ir moderni būt par aktīvu Praidistu?

Ja profilā redzama skuķu bilde, vai niks sieviešu dzimtē, tad tu tīri automātiski arī uztver lietotāju kā sieviešu dzimtas pārstāvi. Centies runāt kā ar meiteni un varbūt pat ne tanī rupjākajā formā ko tu esi pieradis lietot pret vīriešu dzimtas pārstāvi.
Ja tu runā kā pret sievieti, un otram (vīrietim būdams) tas patīk, tad varam izdarīt tik secinājumus ........

Ņemsi par piemēru "Spanky"

Kas viņš ir? Sieviete... Vīrietis... vai ONO!
Niks ir bezdzimuma raksturojums ar sievietes profilu. Kas viņš ir?

Jeb arī UW lietotājs Margita

Viss ir smuki un skaisti - sieviete.

Nezinu kā jums, bet ja es sarakstos ar kādu, tad pirmais tonis tiks balstīts uz personību kas raksturo tavu oponentu.
Un ja oponents sevi pasniedz kā daiļu jaunavu, tad lai nebrīnās kad viņš tiks uzrunāts kā sieviešu dzimtas pārstāvis.
Patiesībā, šī psiholoģija darbojās visur un ar visiem.

Paraksta nav

Robiits
Piektdiena, 03.08.2012, 10:15:40 | Ieraksts #4
VECĀ MIESA

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Robiits raksta .. :

Es, Meitenes bildi liek tāpēc, ka tā meitene patīk. Tu liktu bildi ar meiteni ,kas tev nepatīk? :D Padomā ar galvu pusi, vai varbūt tu esi meitene? Un ja liek čaļu bildes, tad ir geji, ja?

Es
Piektdiena, 03.08.2012, 10:21:32 | Ieraksts #5
PRASTS BIEDRS

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
@Es raksta .. :

Quote (Robiits)
Meitenes bildi liek tāpēc, ka tā meitene patīk. Tu liktu bildi ar meiteni ,kas tev nepatīk?

Ja man patīk kāda meitene, tad aiz cieņas pret viņu es to bildi neliktu.
Ieliekot viņas bildi un runājot stulbības no sevis, tu ar tām stulbībām jau blanē bildes īpašnieku nekā pats sevi.

Un galu galā, viena lieta ir patikt, bet otra lieta ir sevi pasniegt. Avatārs ir tavs iemiesojums kibertelpā.

Un ja liek čaļu bildes, tad ir geji, ja?

Ja godīgi, tad es neesmu nekur redzējis, kad meitene liktu veča bildi. Viņas parasti liek kaut ko meitenisku: lācīši, zaķīši, kaķīši vai tās pašas meitenes. Varbūt vienā profilā no miljons tu atradīsi puišu bildi pie meitenes profila. Un tad arī viņai nebūs pilns "rublis".
Bet ar puišiem ir otrādi. Katrs otrais sevi reklamē kā skuķi.

Laikam jau taisnība būs: " Meitenes attīstās ātrāk pa zēniem" !

[p.s.]Avatāra jēdziens sastopams hinduisma reliģijā, kur vienai dievībai var būt daudz dažādu veidolu. Piemēram, dievībai Višnu ir 22 avatāri.[/p.s.]

Paraksta nav

Her0
Piektdiena, 03.08.2012, 11:16:50 | Ieraksts #6
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 105

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Her0 raksta .. :

Quote (Es)
man ir tāds neliels jautājums. Vai lielākā daļa no UW lietotājiem nav "Zilie"?

visiem pie avatāra ir beibe fonā, bet profilā uzkrādama kad tomēr tas ir puisis.
Jūs ko, "pediņi" ja sevi pasniedzat kā sievieti? Jeb arī jums ir nepilnvērtības komplekss?

pēc profila vecis + dvēselē beibe (avatārs kas sevi raksturo) = pediņš!!!!

Žēl cilvēku ,kas visu savu dzīvi aprobežo ar lētiem uzskatiem.

Cik es saprotu tu cilvēkus vērtē pēc avatāriem,nikiem u.t.t tad kā mums vērtēt tevi ,ja tu uzsāc šāda veida tēmas?

Visi dzīvē aizraujas ar kādām lietām auto,meitenes,sports u.t.m.l un nevajag nosodīt cilvēkus par viņu aizraušanos

Es
Piektdiena, 03.08.2012, 11:54:59 | Ieraksts #7
PRASTS BIEDRS

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:
@Es raksta .. :

Tie uzskati nav nemaz tik aprobežoti lēti, kā tev tas var šķist. Tā ir tīra psiholoģija un nekas vairāk.
Komunicējoties kibertelpā, tev starp otro cilvēku ir zināma robeža. Tu nezinu - kas viņš ir un kāds viņš ir. Savu spriedumu tu veido no tā, kā viņš sevi pasniedz un raksturo, ko saka un kā runā. Ja profilā nav norādīts dzimums, tad to izzīlēt vari tikai no nika, avatāra un vārdiem ko tas otrs ir teicis.

Vienu brīdi, es te spēlēju vienu tādu interesantu interaktīvo spēlīti. Un tur bija lietotājs ar segvārdu "Kaisle". Forumā šī lietotāja avatārs bija

Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni. Līdz vienā skaistā dienā uzzinājām, kad zem segvārda slēpjas 27 gadus vecs vīrietis. Praktiski, veselu pusotru gadu, lielākā spēles spēlētāju daļa tā arī izturējās - kā pret meiteni ar dzelzs iekšām.
Interesantas lietas viņš pēc tam pastāstīja par savu niku. Viņam tas niks vienmēr ir licies kā vīriešu dzimtē, lai gan patiesībā, lielākai daļai tā nelikās.
Dēļ nika un avatāra, viņu pat uz randiņiem aicināja un rozes ir dāvinājuši. Ir pat bijuši flirti vēstulēs ar nelielu erotikas piegaršu. Protams, to visu darija puiši, kas domāja ka zem nika "Kaisle" slēpjas kaislīga beibe.
Situācija kardināli izmainījās tad, kad uzzināja, ka zem nika ir vecis. Ja pirms tam ar viņu runājās iejūtīgi un citā tonī, tad tagad ar viņu runā jau diezgan skarbi.
Viens otrs pat nevar piedot to, kad ir ticis maldināts. Pat tie kas tagad izturas kā pret čali, tiem tāpat ir sajūta, kad runā ar zilās krās iemiesojumu. Lai gan nekādi mājieni par to nav. Bet sajūta palika. To neesmu teicis es, bet gan vairāki spēlētāji pēc tam.

Lūk tādas tās lietiņas notiek ar to kibertelpu un sevis pasniegšanu tajā.

kā mums vērtēt tevi ,ja tu uzsāc šāda veida tēmas?

Ja man tās lietas nav saprotamas un pieņemamas, tad tā arī vērtē! Es nenosodu cilvēkus, es vienkārši cenšos saprast.
Pielikumi: 8818688.jpg (3.2 Kb)

Paraksta nav

Her0
Sestdiena, 04.08.2012, 0:18:10 | Ieraksts #8
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 105

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Her0 raksta .. :

Quote (Es)
Tie uzskati nav nemaz tik aprobežoti lēti, kā tev tas var šķist. Tā ir tīra psiholoģija un nekas vairāk.
Komunicējoties kibertelpā, tev starp otro cilvēku ir zināma robeža. Tu nezinu - kas viņš ir un kāds viņš ir. Savu spriedumu tu veido no tā, kā viņš sevi pasniedz un raksturo, ko saka un kā runā. Ja profilā nav norādīts dzimums, tad to izzīlēt vari tikai no nika, avatāra un vārdiem ko tas otrs ir teicis.

Vienu brīdi, es te spēlēju vienu tādu interesantu interaktīvo spēlīti. Un tur bija lietotājs ar segvārdu "Kaisle". Forumā šī lietotāja avatārs bija

Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni. Līdz vienā skaistā dienā uzzinājām, kad zem segvārda slēpjas 27 gadus vecs vīrietis. Praktiski, veselu pusotru gadu, lielākā spēles spēlētāju daļa tā arī izturējās - kā pret meiteni ar dzelzs iekšām.
Interesantas lietas viņš pēc tam pastāstīja par savu niku. Viņam tas niks vienmēr ir licies kā vīriešu dzimtē, lai gan patiesībā, lielākai daļai tā nelikās.
Dēļ nika un avatāra, viņu pat uz randiņiem aicināja un rozes ir dāvinājuši. Ir pat bijuši flirti vēstulēs ar nelielu erotikas piegaršu. Protams, to visu darija puiši, kas domāja ka zem nika "Kaisle" slēpjas kaislīga beibe.
Situācija kardināli izmainījās tad, kad uzzināja, ka zem nika ir vecis. Ja pirms tam ar viņu runājās iejūtīgi un citā tonī, tad tagad ar viņu runā jau diezgan skarbi.
Viens otrs pat nevar piedot to, kad ir ticis maldināts. Pat tie kas tagad izturas kā pret čali, tiem tāpat ir sajūta, kad runā ar zilās krās iemiesojumu. Lai gan nekādi mājieni par to nav. Bet sajūta palika. To neesmu teicis es, bet gan vairāki spēlētāji pēc tam.

Lūk tādas tās lietiņas notiek ar to kibertelpu un sevis pasniegšanu tajā.

kā mums vērtēt tevi ,ja tu uzsāc šāda veida tēmas?

Ja man tās lietas nav saprotamas un pieņemamas, tad tā arī vērtē! Es nenosodu cilvēkus, es vienkārši cenšos saprast.

Gudri visi māk uzrakstīt bet vai uzrakstītais pašam dalec vel jāpārliecinās.
Nē, man gan liekas ,ka tavi uzskati ir nedaudz nepareizi.

Quote (Es)
Ilgu laiku, pret šo spēlētāju, ne tikai es bet faktiski visi, izturējās kā pret meiteni.

Loģiski padomājot un normāli čatojot ar cilvēku pēc runas veida var daudz ko uzzināt ,un ja jau nav tās pārliecības tad var arī
uzprasīt par viņā dzimumu.

Tāpēc jau nav jābrauc uzreiz virsū ,ka visi kam avatārā ir Meitenes or something ir ģeji un otrādāk.

Dzīvs piemērs ir jebkuras meitenes tumblr's viņās tač neliek iekšā tur puišu bildes ,jo vēlas būt par tādām.

Ja gribi mainīt pasauli diez vai tu to šādi izdarīsi jo pasaulē ir tūkstošiem vai pat miljoniem dažādu foruma lietotāju (puišu) kas par savu avatāru ir izvēlējušies skaistu meitenei. Tāpēc piepisies pie citām lietām.

Robiits
Sestdiena, 04.08.2012, 0:38:31 | Ieraksts #9
VECĀ MIESA

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Robiits raksta .. :

Es, Nu gudrinieki, es ielieku avataru ar tīģeri, pasaki, kas es esmu zoofīlis, tīģeris vai puisis? :D
Tā nav profila bilde, tas ir avatars, ko gribu to lieku. Nikneims nav cilvēka vārds, kādu gribu nikneimu tādu rakstu.

JackDaniel
Sestdiena, 04.08.2012, 1:14:23 | Ieraksts #10
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 637

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@JackDaniel raksta .. :

Es, Sākšu ar to,ka nav tad jāiepazīstās kaut kādos forumos un tādā garā!Otrs ir,ja tā uztraucies par tiem dzimumiem,tad kpc tu vsp i-netā iepazīsties?
Lai liek avatāru,es piemēram uzliku ripu ar uguni un ūdeni,kas es tagad tad skaitītos?
Runājot vel par meiteņu avatāriem,tad jau tas tagad ir topā! Ja patīk,lai liek! Kā jau Robiits minēja,tā nav nekāda profila bilde vai vārds ar uzvārdu!
Kam tev vsp visu kājām gaisā bija jācēļ? Kam tas bija vajadzīgs?

Paraksta nav

Antikrists
Sestdiena, 04.08.2012, 1:52:19 | Ieraksts #11
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 606

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Antikrists raksta .. :

Quote (Karsums)
Es, Nu gudrinieki, es ielieku avataru ar tīģeri, pasaki, kas es esmu zoofīlis, tīģeris vai puisis? :D
Tā nav profila bilde, tas ir avatars, ko gribu to lieku. Nikneims nav cilvēka vārds, kādu gribu nikneimu tādu rakstu.

Labi teikts :D :D :D Teikšu tā man piemēram ir vienalga kāds kuram avatars jo būtībā ko man šeit vajag ir viss saistītais ap un par ucoz un tas ,ka kādam avatara bildē ir meitene tas ir maznozīmīgi jo ja arī sanāk kontaktēšanās kādā veidā - palīdzības jautājumos vai taml tad es nevērtēju kam meitene avtarā kam kas cits.

.
.

Ken_D
Sestdiena, 04.08.2012, 2:57:14 | Ieraksts #12
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Ken_D raksta .. :

Es, Ja zēns ieliek meitenes bildi, viņš ir pediņš? mayby tu esi pediņš ja par to tā uzskati, unn, tu gribi tekt ka džekiem jāliek džeku bildes, tas vsp būtu pastubli, piemeram, kadam, kuram avatāra ir puisis apenēs.. LOL, domā ar galvu, puis.
Nu džeka bilde, piemēram kā robiits vai kkada tāda, jā, bet ja TU ieliktu sev bildi ar puisi, tu sevi uzskatītu par geu, un ja meitenes, tad par ediņu, tātad mums jāliek kaķi? un tad tu uzskatītu ka mēs esam, kā teica ROBIITS - būsim zoofili?

Man jau teorētoski Po*uj ko tu saki par mani un citiem, tā tu tikai pasliktini savu reputāciju.

Paraksta nav

Edža
Sestdiena, 04.08.2012, 5:14:50 | Ieraksts #13
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 280

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Edža raksta .. :

Mēs, cienam vecenes tpēc mums arī ir viņas bildes AVATĀRĀ !

Paraksta nav

Marks
Sestdiena, 04.08.2012, 9:29:27 | Ieraksts #14
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1472

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Marks raksta .. :

+20 warn puisīt Tev. + Esi bloķēts uz 3 dienām. Tas ir laiks tev nomierināties un pārdomāt ko Tu raksti.
Šeit nav notekts kam obligātī jābūt profila attēlā, kā tas ir teikts draugiem.lv noteikumos. Mēs nēesam viņi.

ja tev ir kātas vēl pretenzijas uz šīs mājaslapas lietotājiem un pašu lapu tad savas acis labāk neblisini te un neraksti šitādus topikus. Uzreiz dabūsi IP Banu. :)

lai neturpinātos šīs tēmas apspriešana.
Tēmu Slēdzu.
MarkusRiverside

http://myvinyldecal.shop/

Connect with me on discord: Marcis Kols

Spanky
Sestdiena, 04.08.2012, 1:06:03 | Ieraksts #15
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 374

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis

Jaunākie apbalvojumi:

@Spanky raksta .. :

Es, Nu pis*ets... ja es piemēram ielieku Pitbull avataru, tad uzreiz esmu Pitbull?! :D

Njām, ko darīt, ja cilvēkam īsti nav saprašanas! ;DD

Apmeklē - http://labz.id.lv/

• Lappuse 1 no 2
  • 1
  • 2
  • »
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380