Sāksim ar to ka piedāvāju šādu lietu uCoz filmu portāliem. esmu uzgājis HMl dizainu kas pēc manies ieskatiem ir tīri glīta lieta.
Piedāvājums ir šāds: Palīdzēšu jums šo dizainu piemērot jūsu portālam. uzstādīšu scriptus un vēl šo to, ja vien paziņosiet man ko jūs gribat.
!!! Jums būs man jāiedot savas pieejas, lai varu strādāt. + uz to laiku kamēr es šo lietu gatavošu priekš jums, es mājaslapu slēģšu. un būs lūgums jau saulaicīgi savus lietotājus ziņot par to ka notikšies šāda lieta.
Protams šis viss būs par samaksu. Tomēr mūsdienās nekas šads no zila gaisa krītošs nav bezmaksas. Pamata cena būs 1Ls, par vienkārša diz uzlikšanu un ne vairāk kā 3 scriptu uzlikšanu.
Ar katru nākamo lūgumu +man 5 santīmi.
Pēc būtības pieteikšos lūkšu šādā secībā:
1) Jūsu skype niks 2) Mājaslapa kura būs jāapstrādā 3) cik moduļi ir aktivizēti jūsu vietnē (neskaitot forumu) 4) ptuvenie papildinājumi ar linkiem iekš UW fruma pieejamajiem materiāliem (3 scripti, papildus uzstādāmie kodi bez maksas, par katru nākošo +5 santīmi) 5) apmaksas veids SMS vai Baankas pārskaitījums. (Ieteicams bankas pārskaitījums.)