Tie kas spēlē Morpg browser un flesh speles neta ir galīgi novecojuši, atpalikuši, biju domājis ka tā bezjēdzīgā sērga prom, bet īsti visi nav atveseļojušies
Es piemēram CS vispār nespēlēju vienreiz uzspēlēju CS un no tās reizes pat lādēt CS negribas. Jo tur ir pārak garlaicigi! Neesi skops iedo +1 reputāciju
Man piemēram nepievelk tadas kā cs, bet ja atrastu to spēli kuru vajaga lejuplādēt lidzi kā ikariam jataisa sava imperija!
Ir pilns pilns internets, ar straģēdiskām spēlēm! Ja gribi atrast kādu, raksti google vai youtube strategy games. Un atradīsi, bet manas mīļākās strategy games ir Age of empire 3, Stronghold 2 bija vel dažas tik neaceros nosaukumu! Ja es tev palīdzēju ieliec man + ;)!
Rise Of Nations ir līdzīga ikariam un kingsage, jo tur vari celt pilsētas attīstīt pētīt zin ātni un no kings age tur ir pilsētu atņemšana pretiniekiem. Vienīgi tur ar laiku visu var attīstīt līdz mūsdienīgām tehnoloģijām. Paraksta nav
Rise Of Nations ir līdzīga ikariam un kingsage, jo tur vari celt pilsētas attīstīt pētīt zin ātni un no kings age tur ir pilsētu atņemšana pretiniekiem. Vienīgi tur ar laiku visu var attīstīt līdz mūsdienīgām tehnoloģijām.
Tā ir lejuplādejama spēle? Neesi skops iedo +1 reputāciju