Dikti šaubos, kad tas ir viņa projekts! Es pat teiktu, kad esmu par to 100% pārliecināts.
Tas gan, nav mans portāls, bet es velos palielināt aktivitāti spēlē! Ja speli jau apgust tad ir tiri iznteresanti! Parasti visiem pirmais iespaids ir ka spēle ir mēsls, bet tie kļūdās, spēle ir tīri interesanta! Es to jau spēlēju 2 gadus, tik ilgi tik cik spēle pastāv! Vēlāk iemetišu pāris screenus par spēli! Neesi skops iedo +1 reputāciju
un vispār i-net Browser games suck. takā šito vēl bez jepkāda apraksta nebija jēkas. nu zin baigais topiks naciet spelet un links, ar referāli lai tik tiktu pie bonusa. ja kads bus gudrs aizies uz sakumlapu un vnk sign up uzspiedīs, un huli tiksi pie bonusiem :<
Tie kas spēlē Morpg browser un flesh speles neta ir galīgi novecojuši, atpalikuši, biju domājis ka tā bezjēdzīgā sērga prom, bet īsti visi nav atveseļojušies http://myvinyldecal.shop/
Man piemēram nepievelk tadas kā cs, bet ja atrastu to spēli kuru vajaga lejuplādēt lidzi kā ikariam jataisa sava imperija! Neesi skops iedo +1 reputāciju