Pēdēja cena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firefox1122
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 66
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@firefox1122 raksta .. :
Antikrists, a ko Tu sastresojies , jo es nestāstu ka es to daru :D Čalīt , neviens normāls cilvēks , teiksim "biznesmenis" , Tev arī nekad neatklās noslēpumus un nepalīdzēs tādā pašā nišā , jo viņam nav vajadzīgi konkurenti . Palielīties varu arī ar to , ka vairs nenodarbojos ar šo visu un tagad jau esmu ticis līdz savam uzņēmumam. varu arī padižoties pa daudz ko ko esmu sasniedzis paša spēkiem un neprasot nevienam palīdzību , bet izmantojis savas smadzenes un uzkrājis informāciju :D:D ;) ha :D , bet Tu te sēdi savos s**os un gudri sprēgā man pretī un prasi lai palīdz , ja pats neraksies visam cauri , tad arī nekā neiemācīsies tikai prasot palīdzību , jo Tev gatavu iedo , kas jau ir izgājis no aprites , vislaik vajag jaunas un jaunas idejas.
labi , piedodiet , atvainojiet , neizlasīju kārtīgi tēmu un rakstīju , bet nu cilvēki mēdz būt neuzmanīgi . :)
Paraksta nav
|
|
|
|
mrhaha
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 279
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@mrhaha raksta .. :
firefox1122, Daļēji tev pilnīgi piekrītu, pats ar ucoz darbojos jau no 13 gadiem! Sākumā neko nesapratu un pats vissu apguvu un nevienam neko nejautāju, bet tikai rakos pa forumiem! Tagad ir 18 un ir uzradusies iespēja arī nopelnīt kko šajā nišā, bet sapratu ka tam ir nepieciešanmi apmeklētāji(daudz) un atkal bija jarokas, jādomā, kā lai uzdzen apmeklējumus, sākumā gāja gruti, bet tagad jau aiziet tā lieta, un ja kāds kko prasa kā tas izdodas tad protams neko negribas teikt, jo pašam ir jāizprot tā fīča kas un kā!
Simmt punkti ka tūlīt uzradīsies kāds super uw admins un slegs šo tēmu, bļaujot ka atkal iet vaļā beztēma, tieši tāpēc uw vairs neapmeklēju tik bieži, jo te vairs nav interesanti, nevar pabeigt normāli iesāktas tēmas, nu ja aiziet beztēma tad arī iemet pie beztēmām, nevis uz reizi SLĒGTS!
|
|
|
|
|
|
emciits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 577
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@emciits raksta .. :
Kas Jūs tiešām, padeb#li? Es Teicu gribi pērc gribi neperc, man agligi ne#iss, kas tu esi vai kas neesi, un man neinterese, ko vajag, ! KAds vinjs ir tads, bus nepatik, tad, piepi#s jebalu, un staigā tālāk!
Palīdzība no manis!
|
|
|
|
|