Kur labāk
|
|
|
|
Antikrists
|
|
|
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 607
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Antikrists raksta .. :
H[o_0]LiGaN, tad ja jau esi tik zinoš SEO un taml lietās (neapstrīdu zināšanas tavas ucoz , php un taml) tad kapēc tev nav kkāds mega webs pēc daudzu grāmatu izlasīšānas ?
Un dīvaini , kapēc daudz salīdzinoši weiksmīgam lapām uz wordpres netā var uzdurties vai nu ar lat vai eng saturu , bet ļoti reti blogspot kuru ka tu saki google mīl un yandex ar guļ vienā gultiņā? Kāpēc ja jau tik labs ir blogspot to izmanto maz cilvēku
Pievienots (06.04.2014, 4:32:24) --------------------------------------------- Lūk man ar viena bilde sorry ka nav piramīda ar tekstiem kam nav tiešā sakara par tēmu.
Es neapstrīdu zināšanas , kā tādas kas katram ir lielakas vai mazākas tādā un tādā ziņā , bet nu slavēt blogspot kā labāku ir teikt , ka valstī ir ekanomiskā situiācija paielīdzināma Vacijai un taml. Tas , ka kkur kas uz papīra teikt nenozīmē , ka tā ir realitate arī pēc 2 , 5 , vai 7 gadi
. .
|
|
|
|
H[o_0]LiGaN
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@H[o_0]LiGaN raksta .. :
Quote Antikrists ( ) kapēc tev nav kkāds mega webs pēc daudzu grāmatu izlasīšānas ? Man nav naudas. :3 Starta kapitālām vajag ne mazāk par 100 000 eiro, lai būtu tiešām "mega lapele no nulles" ar, vismaz, 50 000 apmeklētājiem, pirmajā mēnesī, pie tam, vienam pašam to izdarīt, nonsens, vajag komandu, kura ir spējiga domāt vienlaicīgi par nākotni un par notikušo momentu.
Un es neteicu, ka ar bloggeri var veidot labas lapas, tomēr, kā starpnieks viņš ir ideāls attīstībai. P.S. Neesmu pamanijis kādu tiešām lietderīgu lapeli uz WP, bet uz bloggera gan bieži atrodu vajadzīgo info (parasti t.i. informācija par zobeņiem un aukstajiem ieročiem).
|
|
|
|
|
H[o_0]LiGaN
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@H[o_0]LiGaN raksta .. :
Quote Antikrists ( ) Es neapstrīdu zināšanas , kā tādas kas katram ir lielakas vai mazākas tādā un tādā ziņā , bet nu slavēt blogspot kā labāku ir teikt , ka valstī ir ekanomiskā situiācija paielīdzināma Vacijai un taml. Tas , ka kkur kas uz papīra teikt nenozīmē , ka tā ir realitate arī pēc 2 , 5 , vai 7 gadi Es grāmātās izlasiju, ka google ienīst copypaste un arī pats par to pārliecinājos, jo visai informācījāi bez pārbaudīšanas tic tikai Ukraiņi (joks par otro Krimas konfliktu). bloggeris ir labāks, tāpēc, ka tajā linki indeksējās ātrāk un labāk, tāpēc WP ir bezspējīgs, jo tas dzinējs spēj tikai pievienot rakstus, un veidot no bloga internetbankas sistēmu (piemēram) ir visstulbākā laika tērēšana, tāpēc WP ir tikai blogs. Bet priekš kam ir vajadzīgs blogs? uz tā neko nevar nopelnīt, ja vien tu neesi Ļermontova reinkornacija, tāpēc blogu lieto tikai noteikta produkta reklamēšanai! Un te parādās jautājumi. Priekš kam reklamēt? Lai meklētāji atrod resursu. Kāds ir populārākais meklētajs? Google. Kas ir tuvāk googlam? Blogger.
|
|
|
|
Antikrists
|
|
|
FORUMA APSARGS
Foruma ieraksti: 607
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Antikrists raksta .. :
Nu un es šo bildi gribēju , lai tu vnk apskati man par prieku.
Quote H[o_0 LiGaN;24267]Man nav naudas. :3 Starta kapitālām vajag ne mazāk par 100 000 eiro, lai būtu tiešām "mega lapele no nulles" ar, vismaz, 50 000 apmeklētājiem, pirmajā mēnesī, pie tam, vienam pašam to izdarīt, nonsens, vajag komandu, kura ir spējiga domāt vienlaicīgi par nākotni un par notikušo momentu.
Kāpēc tad tādu mega web ? Ar tām zināšanām tad var izveidot minimāliem finansialiem ieguldijumiem kurus ar uzviju var atpelnīt pats darbojoties. Nevajag te uzreiz spokiem , draugiem vai kam lidzīgus web veidot
nu blogspot kā reklāmas vietne spaisa tirgotājiem un debilajiem pircējiem gan jau der citam gan ne.
Un citam bez ieročiem ?
Pievienots (06.04.2014, 5:04:59) --------------------------------------------- Quote H[o_0 LiGaN;24268]Es grāmātās izlasiju, ka google ienīst copypaste un arī pats par to pārliecinājos, jo visai informācījāi bez pārbaudīšanas tic tikai Ukraiņi (joks par otro Krimas konfliktu). bloggeris ir labāks, tāpēc, ka tajā linki indeksējās ātrāk un labāk, tāpēc WP ir bezspējīgs, jo tas dzinējs spēj tikai pievienot rakstus, un veidot no bloga internetbankas sistēmu (piemēram) ir visstulbākā laika tērēšana, tāpēc WP ir tikai blogs. Bet priekš kam ir vajadzīgs blogs? uz tā neko nevar nopelnīt, ja vien tu neesi Ļermontova reinkornacija, tāpēc blogu lieto tikai noteikta produkta reklamēšanai! Un te parādās jautājumi. Priekš kam reklamēt? Lai meklētāji atrod resursu. Kāds ir populārākais meklētajs? Google. Kas ir tuvāk googlam? Blogger.
Es grāmatās izlasiju un arī google , ka sekss nav kaitīgs , bet ir labs.
Igaunis - Vinnijs Pūks ar Petočoku iet pa ielu. Petočoks jautā: - Vinnij, kur mēs ejam? - Cūku sist. - Bet ja cūka aizmuks? - Es tev gan aizmukšu!
Un blogspot tad kas ir nav blogs ? Tad jau pec tava teikta ja jau googlei blogspot tuvāks ir tad reāli citus var sūtit nahuj.Sanak tā kas mūsu mēs attīstam paŗejo kad gribam un ko gribam jo tas tak nav blogspot
Mazais blogspot lielais google
. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|