UW Meet Up
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
man gan labpatiktos, ja pie dzīvesvietas pievienotu klāt aptuveno teritoriju, kuru būtu gatavi apmeklēt / mērot, ne tiaki tā, ka savilksim kopā, kur vairāk dzīvo UW lietotāju, es pateikšu ok, blakus pilsētā, bet pat uz blakus pilsētu neviens nebūs gatavs doties.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
mhm, ko vēl ne - pa aliņam un dambī :)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ar4ssS, ar tādu attieksmi joku ziņā man nerodas vēlme sanākt kopā, tik tiešām. Man savos 23 gados nebūtu patīkami ņemties ar 12-16 gadīgu čali, kurš sadzersies un gribēs nopeldēties. Tāpēc, ja runājam, tad runājam, galvneokārt par vietas un laika izvēli, nevis papildus ekstrēmajām izdarībām ^_^
|
|
|
|
|
|
|
emciits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 577
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@emciits raksta .. :
[Info]Dzīvesvietas reģions: Cēsu rajons! Kuros datumos man ir brīvs laiks, lai varu ierasties: Pagaidām, nav neviens aizņemts datums! Ir iespēja jebkurā laikā! Papildus piezīmes:!!![/Info]
Un piemēram, ir kads nepilngadigais kam ir notikusi kkāda nelaime, un ir jāsauc , kāda palīdziba, tad vaina ir jāuzņemās vecākajam! Un pagaidām, tas ir Korijs, un diezvai vinjs to grib! ;)) Un vai tad tusēt, nevar bez alkohola! Esmu pilngadīgs, bet alkoholo tikpat kā nelietoju! ;))
Palīdzība no manis!
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
ar draugu būšanu ir tā, ka man faktiski vienalga, jo tā vai tā arī aktīvākos daudz maz es nepazīstu, tāpēc papildus seja pasēdēšanā nenāks par sliktu ar domu, ka ne jau darbošanās ar ucoz būs noteicošais, lai cilvēki sanāktu kopā
šobrīd vairāk interesē, kuri tad būtu gatavi noziedot kādu vasarīgo dienu kopā pasēdēšanai.
|
|
|
|