UW Meet Up
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LeHTML
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 269
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@LeHTML raksta .. :
Laba ideja. Bet tik kur tu to rīkosi? Sarīko pasākumu Rēzeknē, lielākai daļai nav transporta vai nav iespējas nokļūt. Vajag sataisīt sarakstu, kas piedalīsies (ja gribēs), tad noskaidrot vietu, kur dzīvo. Piemēram, 40% no Rīgas, 20% no Jelgavas, 10% no Bauskas, 300% no Olaines. Tad vienojās, kā, kur var kaut ko noorganizēt. Visi piemēram ir ar mieru braukt kaut kur uz Jelgavu, vai Jelgavas novadā kaut kādā pļaviņā. :D Ja viss tiks izlemts un man būs iespēja tikt, tad es ar mieru! :)
Neesi skops! Piespied reputācijai!
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nu nezinu vai dažas dienas bet vienu nepilnu dienu varētu, ja kādam tiešām ir vēlme :)
par gadiem nav īpaši vērts diskutēt, jo te nemaz netiek paredzēti nekādi dzerstiņi un ne vienmēr tas ir vajadzīgs, tā kā man vienalga 12 vai 18 vai sazin cik vēl.. protams, ja kāds sadomā "pieliet seju", tad jau ir cits jautājums.
samērā plaša ideja- sanākt kopā, bet nav peļama.. respektīvi vajdzētu tad vienoties kurā apkaimē :)
pats tik tagad pēdējo nedēļu esmu Rīgā.
iepriekš jau citā gadā esmu 2x organizējis spēļu portāla kopā sanākšanu Madonā un Rīgā: Madonas viesu mājā Silmalas un Rīgas apkaimes Alberta dīķos nojumītē.
Kuri tad vēl būtu interesenti? un lūgums pieminēt vai kopā sanākšana būtu uz vienu nepilnu vai pilnu dienu, kurā pilsētas apkaimē, protams, ņemot vērā, ka nesāksim saukt tikai savu pilsētu un visi turp trauksies u.tml.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|