Ieteikumi tagad jau uwebmeistara ziņā
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
[Info]1. Par apbalvojumiem izdomāšu vai tos mainīt pavisam vai papildināt 2. Foruma sadaļu ikonas paliks kā ir 3. Respektablāko biedru saraksts tiks restartēts reizi gadā, pagaidām tas paliks kāds ir 4. BB kodi čatam aktivizēti, lūgums pārbaudīt funkcionalitāti[/Info]
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
@JackDaniel, uzraksti man @pm kādu BB kodu piemēru, kuru Tev "neizdodas" pievienot čatā
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
wuxmachine
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 930
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@wuxmachine raksta .. :
Manuprāt, vajadzētu ko savādāku izdomāt saistībā ar hedera informeriem. It kā viss kārtībā, bet reāli neredzu viņiem jēgu, jo burti ir mazi un grūti salasāmi. Maz ticams, ka kāds tur vispār ieskatās, jo, man personīgi, ir neērti tur ko skatīties, lasīt. Tas varbūt ir dēļ tā, ka man monitors nav pie sejas piestūķēts, bet nu gribētos dzirdēt arī kāda cita viedokli šajā jautājumā, jo man ir redzi viss ir labākajā kārtībā.
BAM BAM BAM
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
par tiem burtu izmēriem mūsdienās ir tā, ka jo lielāki elementi, jo atbilstošāk šī brīža tendencēm, bet tas nozīmētu, ka viss portāls pa lielam būtu jāpārstrādā, toties informeriem pieliku par vienu punktu lielāku satura izmēru.. tas tāds pagaidu sīkums, varbūt pie iedvesmas sadomāšu, kā to rekonstruēt tīkamāk
gaidu vēl kādus konkrētus ieteikumus uzlabošanai, labošanai, papildināšanai u.tml, paldies!
|
|
|
|
|