Jautājums tāds, visās vecajās PS versijās zem krāsu paletes varēja pārslēgties uz imageready. Pārmeklēju visu 5 versiju un nekur neatradu kā to izdarīt, vai vispār ir pieejama šī opcija un kā to var ieslēgt? Vecajās versijās poga saucās "Switch to imageready".
[Famous]Par palīdzību došu +2 reputācijas[/Famous] Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
http://forums.adobe.com/message/3584924 Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
To jau es zināju, bet ImageReady iekšā bija vēl viena fīča, ko sauc par ImageMap, bet nu man viņu vairs nevajag, var TC. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.