Es nevaru atvērt spoileri :( un tik pie kodu kalāt. Varat kāds atvērt spoileri un ierakstīt kodu ? Please :( Šito esmu ilgi meklēji beidzot atradu bet nevaru dabut :( :D Paraksta nav
Es nevaru atvērt spoileri :( un tik pie kodu kalāt. Varat kāds atvērt spoileri un ierakstīt kodu ? Please :( Šito esmu ilgi meklēji beidzot atradu bet nevaru dabut :( :D
Lūdzu ::)
Code
$(document).ready(function() { $('.gourl').bind('click', function() { var viewportwidth; var viewportheight; // the more standards compliant browsers (mozilla/netscape/opera/IE7) use window.innerWidth and window.innerHeight if (typeof window.innerWidth != 'undefined') { viewportwidth = window.innerWidth, viewportheight = window.innerHeight } // IE6 in standards compliant mode (i.e. with a valid doctype as the first line in the document) else if (typeof document.documentElement != 'undefined' && typeof document.documentElement.clientWidth != 'undefined' && document.documentElement.clientWidth != 0) { viewportwidth = document.documentElement.clientWidth, viewportheight = document.documentElement.clientHeight } // older versions of IE else { viewportwidth = document.getElementsByTagName('body')[0].clientWidth, viewportheight = document.getElementsByTagName('body')[0].clientHeight } vlink = $(this).attr("href") var yh = viewportheight - 20 - 42; if (yh > 750) { yw = 750 } ; var yw = Math.round((yh - 30) * 1.7777777); var uh = yh + 44; var uw = yw + 24; if (uw > viewportwidth - 40) { var yw = viewportwidth - 40 - 22; if (yw > 1280) { yw = 1280 } ; var yh = Math.round((yw / 1.7777777) + 30); var uh = yh + 44; var uw = yw + 24; } new _uWnd('', 'Play', uw, uh, {autosize:0,hideonmove:0,fadetype:0,modal:1,resize:0,fadeclosetype:0,closeonesc:1,align:'left'}, '<iframe width="' + yw + '" height="' + yh + '" src="' + vlink + '?autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>'); return false; }); });
Rencis, iesaku vnk labāk izmantot http://tava web adresse.ucoz.lv/video moduli - tur gan vienkārši varēsi video ekrānšāviņu kāds katram video ir atšķirīgs uzlikt un i citas iespējas tāpat ar informeriem un pārejo kas šim modulim ir lieliski izmantojams. . .
kāds jau ir notestējis vai skatījumu skaitītājs izmainās neatkarīgi no tā, ka video ir @ajax? Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM