Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 2
  • 1
  • 2
  • »
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // RADOŠAIS KREATĪVS » PROBLĒMAS & RISINĀJUMI » RAM
RAM
Galerija
Pirmdiena, 02.09.2013, 6:32:10 | Ieraksts #1
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 6

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Galerija raksta .. :

Sveiki, testējot spēles caur systemrequirementslab (vai uz mana pc pavilks) man rādās, ka man RAM ir 2,8Gb, bet patiesībā man ir 4Gb, vai kāds nezin, kāpēc tā?

Paraksta nav

Iportāls
Pirmdiena, 02.09.2013, 6:52:49 | Ieraksts #2
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 58

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Iportāls raksta .. :

ja tev iebūvētā videokarte, tad iespējams, tā ēd ramu!

Paraksta nav

Galerija
Pirmdiena, 02.09.2013, 6:55:04 | Ieraksts #3
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 6

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Galerija raksta .. :

āā, un ja spēlei min vajagzzīgs 4gb rams, tad man tā spēle vairs neies, ja?

Paraksta nav

TasEsmuEs
Pirmdiena, 02.09.2013, 6:55:28 | Ieraksts #4
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 76

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@TasEsmuEs raksta .. :

tev ir windows 32 bitu versija, bet lai atpazītu visu RAM, vajadzīgs 64 bit windows.

Paraksta nav

Robiits
Pirmdiena, 02.09.2013, 7:36:30 | Ieraksts #5
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Robiits raksta .. :

TasEsmuEs, kko bišķi samurgojies.

Vnk pc nav uzlikts ka izmanto visu RAM pilnībā, man ar tā ir, ko tādu visbiežāk var sastapt laptopiem.


Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai!
Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.




PedoBearLv:D
Pirmdiena, 02.09.2013, 9:32:11 | Ieraksts #6
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 127

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@PedoBearLv:D raksta .. :

Quote (Robiits)
visbiežāk var sastapt laptopiem.

Taisnība Robiit,manam hp ir 4gb rams,bet caur to system uzrādās 3,4 :D,hvz kpc,vnk stonā sēžu un lupīju un pie sevis saku "kas par nah? :D".


Paraksta nav

TasEsmuEs
Pirmdiena, 02.09.2013, 9:54:48 | Ieraksts #7
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 76

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@TasEsmuEs raksta .. :

Nesamurgojos.

Ja ir 32 bito Windows, tad viņš fiziski nav spējīgs izmantot visu RAM. Būs pieejams no 2,9 GB līdz 3,4 GB, bet ne vairāk.
Lai sistēma pilnvērtīgi izmantotu visu RAM, vajadzīgs 64 bit Windows, kurš spēj uzturēt līdz pat 192 GB RAM. Protams tas nav vajadzīgs un mājas lietotājam tuvāko 5 gadu laikā vairāk par 16 GB nebūs nepieciešami.


Paraksta nav

Ken_D
Pirmdiena, 02.09.2013, 10:01:36 | Ieraksts #8
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Ken_D raksta .. :

TasEsmuEs ir pilnīga taisnība.

Paraksta nav

Vika
Pirmdiena, 02.09.2013, 10:40:04 | Ieraksts #9
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 301

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Vika raksta .. :

a tev tie rami pareizi stāv? jo piemēram ja tev ir vairāki sloti RAM tad tev pirmāja slota jabūt lielākais rams(piemēram 1 slota 1gb ram,2 slotaa 512 mb ram) man arī ta bija pašam ir 3 gb bet rādijas 1.50 gb,pajautāju vienam meistaram un vinņs man pateica lai pārlieku normāli,visu izdarīju un ja paradījas visi 3 gb :))

http://kinoplus.ucoz.lv

Galerija
Pirmdiena, 02.09.2013, 10:55:30 | Ieraksts #10
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 6

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Galerija raksta .. :

un kā es no 32 varu dabūt 64? viss windows pa jaunu jāinstelē?

Paraksta nav

emciits
Otrdiena, 03.09.2013, 5:56:35 | Ieraksts #11
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 571

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@emciits raksta .. :

Es pa 5ls varu uzinstalēt window ar 64bitiem ! :D

Palīdzība no manis!

TasEsmuEs
Otrdiena, 03.09.2013, 6:11:42 | Ieraksts #12
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 76

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@TasEsmuEs raksta .. :

Galerija, jāpārinstalē windows ar pavisam citu instalācijas disku/iso failu, kurš ir 64 bit.

Paraksta nav

PedoBearLv:D
Otrdiena, 03.09.2013, 8:39:04 | Ieraksts #13
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 127

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@PedoBearLv:D raksta .. :

Un ,ja man ir 64 bit ar 4gb,bet uzrādās 3,6gb,ko ,tad man darīt??

Paraksta nav

emciits
Otrdiena, 03.09.2013, 8:46:51 | Ieraksts #14
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 571

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@emciits raksta .. :

Man ir WINDOWs disks ar 64bitiem! Un ir ari draiveri!

Palīdzība no manis!

Ken_D
Trešdiena, 04.09.2013, 8:34:20 | Ieraksts #15
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Ken_D raksta .. :

akd, kurš maksā?:D
Ieej kādā no torrentiem, atrodi sev windows`u ar 64 bitiem, piemēram, professional 64 bit, vai citus, ultimate ...
http://thepiratebay.sx/ - Te vari atrast. c:

Piemēram, šo - http://thepiratebay.sx/torrent....ST_2013 - Man ir professional, patīk. c:

PedoBear, tā tev būs, jo man ir 6 gb un man uzrāda 5.8 gb lietojamie. ;)


Paraksta nav

uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // RADOŠAIS KREATĪVS » PROBLĒMAS & RISINĀJUMI » RAM
  • Lappuse 1 no 2
  • 1
  • 2
  • »
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...