Mājas lapa uS meklē aktīvus lietotājus, kuri vēlas papildināt portāla sadaļas ar kaut ko jaunu un interesantu! :) Portālā tieši šobrīd risinās aktivitāšu konkurss, kur lietotāji par katru pievienoto uCoz materiālu var iegūt +1 reputāciju un pēc tam tās izmantot dažādām extrām!
Lietotāji kuri vēlas var pieteikties ar moderatora statusam 'šeit'... protams jau iepriekš sevi parādot no labās puses! :)
Mājaslapa jau smuka, bet teikšu to pašu to ko teicu wuxmachine, tev vajag kaut ko tādu, kas būtu oriģināls, kas nav nevienam citam, kāda fīča, lieta mājaslapā, bet tas tev jāizdomā pašam, jābūt patiešām kreatīvam. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Mājaslapa jau smuka, bet teikšu to pašu to ko teicu wuxmachine, tev vajag kaut ko tādu, kas būtu oriģināls, kas nav nevienam citam, kāda fīča, lieta mājaslapā, bet tas tev jāizdomā pašam, jābūt patiešām kreatīvam.
Kā piemēru?!
Kas piemēram BUZZ'ā ir tāds orģināls, savs?! ;D Apmeklē - http://labz.id.lv/
Es nezinu vai savs, bet oriģinālas ir sadaļas Dr pērles un Funhouse, to izpildījums un arī pārskatījums ir ļoti ērts, tāpēc to var nosaukt par oriģinālu. Piemēram UW - tie ir reputācijas līmeņi, lai būtu kāda jēga no tās reputācijas. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Es nezinu vai savs, bet oriģinālas ir sadaļas Dr pērles un Funhouse, to izpildījums un arī pārskatījums ir ļoti ērts, tāpēc to var nosaukt par oriģinālu. Piemēram UW - tie ir reputācijas līmeņi, lai būtu kāda jēga no tās reputācijas.