Tiek meklēti palīgi un banneru apmaiņas partneri.
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
hmm, man arī acīs spīdums parādījās, jo man kojās traki ātrs internets, tā kā, ja filmu nolādēju caur torentu pa pāris minūtēs, tāpat arī, ja vk.com nelago, tad arī pāris minūtēs ielādē, ātri vien kā fona darbiņā es varētu pelnīt, bet nu garants, ka Tev tie piecīši apkārt lidinās un nonāks manās rokās .. ja vien varētu kādu papīru uzrakstīt, noslēgt, par ko Tev likuma priekšā būtu kaut jāatbild kā algas izmaksātājam ^^
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Marks
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1472
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Marks raksta .. :
TRudnevs, Neiet tagad runa par manu forumu, es nereklamēju vinu, jo zinu ka ir laiks ko vel postot vajag, materiālu nav daudz ko satīt tur.
bet ne par to. Jēga tādus filmu saitus taisīt kau jau tāpat ir pāris dominējošie projekti, un nezvai kāds tur vēl ies uz jaunu, + dizains tev vist''ar teikt nav ne navigācijas ne kā, pat forumā pirmā deafoultā kategorija un viss
Quote (H|o_0|LiGaN) Runa iet par filmu zagšanu un nelegālu izpaltīšanu... vai ne?
Nu mani jau tas neuztauc, pie vienas vietas, ja kas notiks tad ne jau ar mani.
Quote (TRudnevs) ir baigi populārā mītne, bet pagaidām tas forums ir tieša 0. :) Katrā es tukšu lapu tē nepubliskoju kā tu paris materiālii diz cap lap. un aiziet, Un tas nav pirmais projekts kas man ir. esmu bijis arī ucoz vidē un ar gaišiem panākumiem, bet atkal neilgiem jo pāris cilvēkiem kas nepatika un hakoja.
P.S. Ja gribi savu lapu tik populāru nežēligi tad izdomā ko tādu as nav citiem saitiem tematikas ziņā. man lai gan ir bet loti maz tāpēc es eju tajās sliedēs.
Korijs, prks kam tev ko ladet, salasi filmas kur neuzrada ne filmas auksupladetaju, ne majaslapu kam ta domata un belz.
Batista, tad jau labāk atstāt @ vk un pārredigēt ielikt kāda url adresi osaukuma un miers.
Nedoma ka es tevi te cenšos nospiest un pamest iesākto. nezinu vai esi iesacejs vai kas, ieteikums ir jau iepriekšējos teikumos teikts. labāk visu sīki gdri izdomā pirms lien kur tālāk. Jā vari šur tur iemest kādu sīku ierakstu ka tu gatavo ko, un kas un kā. uzden intrigu citiem , varbūt tiešām kas būs tur un tie ļaudis arī tur uzturēsies.
Tas pagaidam viss no manis
http://myvinyldecal.shop/
Connect with me on discord: Marcis Kols
|
|
|
|
|
|
|
|
|