SKYFLEX Dizains
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
Nu sveicināti. Šodien esmu pabeidzis savu lapu līdz tādam stāvoklim ,ka to jau var uzstādīt uz lapas. Šo dizainu sāku zīmēt apmēram vasaras beigās, kad tomēr sagribējās SKYFLEX atpakaļ. Visu laiku kaut ko domāju , un liku klāt, smēlos idejas no citiem un domāju pats. Uzzīmēt es paspēju apmēram kaut kur pa nedēļu ,nezimēju dizainu visu dienu ,bet gan ,kaut ko uzmetu un izgāju ārā. Un tā pa nedēļu tapa šis dizains. Un ar kodēšanu gāja vistrakāk. HTML/CSS jau viegli ,bet arī ar nedēļu - 3 nedēļām pārtraukumi un tā kopā sanāca kodēt vairāk kā 3 mēneši. Protams ,php nav tīrs mans ,bet nu tomēr es centos un mēģināju arī kaut ko pats, skatijos tutorial'us un tad nu visu kopā saliku un sanāca ,manuprāt ,diezgan skaista lapa. Šodien pabeidzu strādāt pie foruma , bet šā vai tā liekas, ka kaut kas trūkst, tāpēc prasu jums! Varbūt jūs varat man kaut ko ieteikt? Tad nu screeni!
Sākumlapa Forums
Tad nu gaidu no Jums ieteikumus un vērtējumus par manu 4 mēnešu dizainu :D Paldies jau iepriekš.
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
PĀRĀK viss melns, tad pretēji tam ir HOPS un balts teksts - atgādina vairāk kaut ko uz NASA rakstura mājaslapu ^_^
.. bet tad ieejam forumā, BABAMS - tur pēkšņi PĀRĀK balts foruma dizains ar visu melno fonu apkārt.
tāds vienkāršs, klasisks, nav ne vainas, bet ar kŗasām tur .. ;)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
kā nu nav forumam tumšu dizainu - tik pat daudz cik gaišu, ja zina kur meklēt (: un pats jau arī var taču pabikstīt HTML/CSS kodiņus
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|