Sveiki, meklēju kādu kas varētu, man palīdzet, ar filmu likšanu, pēdējā laika, man maz laika ir ! Par filmu likšanu es protams samaksāšu, bet to Mēs privāti apspriedīsim :) Ja ir vēlme tad raksti man uz skype: ems19942 vai šeit pa PM, vai draugos: www.draugiem.lv/rokoo Palīdzība no manis!
Bļin! ... vēl viens pokemons ar ierobežotām fantāziju spējām!!! Pats neko darīt negrib un muļķus meklē.
Jums ko pokemoni - nav nekādas citas tematikas, kā tik filmas dračīt viens no otra. Pietrūkst fantāzijas lai kaut kā izpaustos? No 10 portiem, labi ja 3 būs ar citu tematiku.... Tak ieslēdziet fantāziju un atveriet jaunu virzienu kiberpasaulē, un nevis tupi kopējiet viens no otra. Būs pašiem savs prieks kad esat vienīgie Latvijā un varbūt pat pasaulē. Kad neesat nubi kas tik copy /past māk meikot.
Jūs ko - nerubījas - jūsu "lavku" drīz aizklapēs un varēsiet bļaut pēc helpa kad filmas izņemtas.
Filmas... filmas.. filmas... da prāts pa īsu lai izdomāt ko jaunu + ripoti dizaini ar bezpoņu uz uzstādīšanu + slinkums uz resursu papildināšanu un lohu meklēšanu tīmekli.
Laikam mūsdienu jaunatnei ir pilnīgs fantāziju trūkums!!! Paraksta nav