Jauna portāla / mājas lapas izveide
|
|
Iportāls
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 58
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Iportāls raksta .. :
Sveiki visi "aizņemtie" ucozeri.
Tātād, vēlos uztaisīt kkādu portālu, reāli, kas interesētu cilvēkiem (var arī uz php, pat iespējams, labāk būtu) , pagaidām ir tikai doma, vai varbūt arī Tev ir kāda doma, uztaisīt, ko tādu, kas uzreiz iepatiktos cilvēkiem? Rakstiet privāti, kam ir interese attaisīt kko interesantu , un apmeklētu lietotājiem!
Man ir pieejamas ļoti plašas reklāmas iespējas draugos, tā teikt, varu pacelt jebkuru sūdu.
Ja ir interese, raksti privāti, vai arī uz skype - muonlinez
Gaidīšu piedāvājumus mīlīši.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iportāls0294
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 4
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Iportāls0294 raksta .. :
da nē, vnk es caur uid.me ielogojos, un man ir vēlviens accounts, takā nezinu kurš ir kurš, tagad sapratu, vecais iportals stāv uz tā acc, bet jaunais, uz šitā, tapēc, sanāk, ka mani vislaik arī ielogo ar otru acc :)) Uzbruka kā vilku uz zaķa. :D Jums par offtopic banu :D
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
'spams' no jums šajā tēmā aug un zeļ
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|