Atdod saitu!
|
|
|
|
|
H[o_0]LiGaN
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@H[o_0]LiGaN raksta .. :
1. Vards: Nikita Cunskis 2. Pieredze: html, css un js kā dzimtās valodas. 3. ko darisi ar sho saitu?: Pārveidošu. izmetīšu visu lieko, un izmantojot, to, ka PR ir 2, lirkot unik izvilkšu līdz pieklājīgam līmenim. Vienkāršāk sakot, izmetīšu lieko un turpināšu attīštību vienā nozarē, palēnam pieliekot jaunas. 4. Kads projekts, ir/bija? : simpsons.lv, anisakura.lv (vēl dzīvs), over9k CS1.6 klani :D un ļoti veca mājaslapa, kuru domāju reanimēt - http://servers-info.ucoz.lv/
5. Cik laiku velti uCoz diena?: šobrīd maz, tāpēc par uCoz jaunumiem esmu slikti informēts. 6. Motivacija kapec Tev?: Par cik vienmēr biju zinājis, ka ar uCoz kaut arī nevar izdarīt visu, toties ar viņa funkcionals ir peļams, tāpēc vēlos nezaudēt iemņas uCoz'ā + šobrīd eksperementēju ar SEO lietam un interesē, kā meklētāji reaģē uz mājaslapu ar bezmaksas hostinga asociāciju pielietojot visdažādus raksta veidus - kopēšana, tulkošana, unik raksti utt.
|
|
|
|
ThePRODroid
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 22
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@ThePRODroid raksta .. :
1. Vards: Gustavs Rācenājs 2. Pieredze: Ar uCoz ir pieredze 1, 5 gadi. Esmu veidojis daudz uCoz webus, pabeidzis pilnībā, tomēr uz maniem webiem kaut kā nenāk tauta, nezinu, varbūt, es neesmu populārs. 3. ko darisi ar sho saitu?: Turpināšu publicēt materiālus, piesaistīšu tautu, jo es pats darbojos daudzos populāros projektos, tur arī ir iespējams sarunāt sadarbību, banneru apmaiņu u.tml. 4. Kads projekts, ir/bija? : Bija 3 projekti, šobrīd slēgti, jo nav tautas. Bija arī kādu mazu laiciņu atpakaļ IPB portāls, latvijā kas nebijis. Minecraft PE portāls, bet viens mazs pokemons to ņēma un uzhakoja. 5. Cik laiku velti uCoz diena?: Kādu laiku biju pametis uCoz, bet tagad atkal atgriezos. Esmu sācis taisīt izklaides portālu. Dienā- stunda. Neesmu datortkarīgais, bet laiks man ir, un arī mājaslapas taisīšana nav jāsasteidz. 6. Motivacija kapec Tev? : Lai portāls neiet zudumā. Tu gribēji viņu dzēst- es neļaušu. Nevajag laist zudumā labus portālus, kurā rosās tauta un ir labs saturs. Es būšu tas, kurš piesaistīs vēl tautu, papildinās saturu u.tml.
Paldies!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|