Moderatoru uzņemšana 2013
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
HTML, pieņemts uz pārbaudes laiku!
.. bet steigšus uz - http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/2-1357
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
KaryMan
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 39
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@KaryMan raksta .. :
Hey! Aktīvs esmu , daudzi to (varbūt) ir pamanījuši, palīdzu visiem kā vien varu un zinu! Oskars Libers. 18.05.96 Nu kā jau mineeju kautkad pasen, tad kopš pirmsākumiem, bet ir bijušas pauzes lielas! Pagaidām uCoz saita man ir tikai tāda "random" tikai priekš testiem un tā, bet šobrīd cīnos, un mūreju augša pats savu lapu no pašiem pamatiem! Un drīzumā jau likšu aplūkošanai, un tad redzes ko tālāk! Motivācija, nu, kautko jau viernmer vajag iesākt, pamģināt, un dot pretīm!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Edža, jau pus mēnesi neesi pieslēdzies @UW, ja piekāp, uzraksti man pm ar kādu motivējošu ziņu, lai liktu noprast, ka Tev šo matu vajag un man būtu pienākums Tev to piešķirt. Pagaidām atteikts.
Qwerty, atteikts, attieksme īpaši nav mainījusies.
KaryMan, arī kādu nedēļu nozudis, bet šoreiz teikšu, ka došu iespēju uz pārbaudes laiku! pieņemts.
H[o_0]LiGaN, cerot, ka nepaliksi bravurīgs ar "savām zināšanām" u.tml, tad pieņemts.
Interesenti var turpināt pieteikties, esošie moderatori lai zinātu - ja reiz pieteicāmies, tad nu kaut kad ievelkamies forumā pārskatīt notiekošo (nesaukšu konkrēti vārdos, paši sapratīs) :)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|