Kādu mājaslapu uzbūvēt?
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
Sveicināti! Tātad nu esmu izdomājis uzbūvēt kādu mājaslapu, jo manuprāt daudz ,kas no HTML & CSS man ir izskrējis no galvas ,tāpēc vajadzētu to kaut kā atjaunot. Tāpēc šoreiz lūgšu jūsu palīdzību ,kāda veida mājaslapu man uztaisīt? (piem. ,filmas,raksti,mūzika u.c.) Ja būs kāda laba ideja, tad noteikti sākšu ar dizaina zīmēšanu uz PS ,kuru jums te atrādīšu un jums būs iespēja izteikties un ieteikt ko labot un visu pārējo ,kas nāks prātā. Gaidu jūsu ieteikumus un idejas. Nepalikšu parādā ,iedošu kādu reputāciju vai apbalvojumu!
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
a kam Tev mājaslapu, zīmē tik to dizainu )) būtu labi varianti, varētu man vietnei sākumlapu uzzīmēt ---------------------------------------------------------------------------- video/datorspēļu portāls - kā, piemēram, gamevision.lv
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Vika, tāpēc, ka tā ir slidena padarīšana.. jābūt gan resursiem, gan smadzenēm, un vispār, ja pārsvarā domā uz LV balstīties, tad tas tikai ierobežo portālapiedāvājumu, kas nav īpaši, manuprāt vajadzīgs, toties atzīšu, ka ir pietiekami ar esošajiem LV torrentu trakeriem filmu ziņā ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
kibersporta jaunumu portālu? Toties, ja uzturēsi, tad rēķinies ar regulāru ārzemju vietņu rakstu tulkošanu labā kvalitātē un to, ka latviešiem nav izteikti saistoša šī tēma kā savulaik tas bija.
|
|
|
|
Profth3tic
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 580
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Profth3tic raksta .. :
tā kā,es esmu sapratis to ,ka nekas jauns kibersportā nav, tikai CS:GO, CS:GO, CS:GO, CS:GO, CS:GO, CS:GO ,man jau galva sāp.
Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
ja labi grib, var visu atrast un uzzināt
http://aimskillz.lv/f/index.php?/forum/95-kibersporta-zi%C5%86as/ - CS:GO, DOTA 2, League of legends u.c. ..
|
|
|
|
|
|
|