Pārdodu slieka.id.lv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nevajag uzreiz ar asāku kritiku, bet kaut cik kaut ko izskaidrot, kas tieši nav cenas vērts - ok dizains. Protams vēl var piebalsot pie tā, ka cena kļūst mazāka, ja es nezinu kādi ir apmeklējumu statistikas rādītāji + nav savs domēns, bet id subdomēns.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
firefox1122, labprāt redzētu ko vizuāli taustāmu saistībā ar minētajām summām :)
un TIK PARODISKI - mēnesī peļņa 200 -300 ls, pārdod pa 20ls :D
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
firefox1122
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 66
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@firefox1122 raksta .. :
Man visas statistikas ir izņemtas, tāpēc ieliku pdf dokumenu no maija beigām līdz jūnijam, dažām dienā google analītīkā, kad vēl paskatījos cik ir + es pārdodu tāpēc, jo man nav laika krāmēties un man nobanoja google kontu, jo biju tieši to pašu kontu pievienojis pie vēl 4 mājaslapam, un diemžēl 1 no viņām (tavskino) pārkāpa autortiesības un mani nobloķēja.
Es māku ar lapām ne tikai aizpildīt brīvo laiku, bet arī labi nopelnīt. Esmu turējis vienus no lielākajiem projektiem ucoz: tavskino, serialiem.lv, kinoportāls (kad vēl bija uz ucoz), slieka.id.lv, un vēl kautkādi, bet neatceros. Ja vēlaties ar savām lapām arī pelnīt, tad droši rakstiet - pastāstīšu un došu labus padomus!
Takā tā...aprobežoties cilvēki! ;)Pievienots (23.07.2013, 2:37:19) --------------------------------------------- Antikrists, Es varu jau pirmajā dienā dabūt apmeklētājus 1k. Vienkārši ar galvu ir jādomā ko un kā. Bet nozīmes jau nav apmeklētāju daudzumam, bet gan apmeklētāju kvalitātei. Pievienots (23.07.2013, 2:39:37) --------------------------------------------- Korijs, Es saprotu, ka neiet tās summas nekādīgi kopā, bet mani tiešām nesaprast! :D Turklāt, cena tagad tik maza, jo viņai (priekš manis) vērtības vairs nav, jo nevaru pieslēgt googli. Bet ar citām sistēmām, esmu par slinku un par nepacietīgu, lai sagaidītu "laurus".
Paraksta nav
|
|
|
|