Dzīvais piemērs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Quote (dj-ronis) nu jā, bet tad tev pašam ir jāliek uz Mājas lapas... Bet nu jā.. Var arī tā !
Uz kādas mājas lapas? Tu redzi kaut kādu mājas lapu tanī piemērā?
Viņš ir kā pielikuma fails. Tieši tāds pats, kā bildīte iekš UW un nekas vairāk. Mājas lapa nav vajadzīga!!!!!!
Un vispār! Cik es noprotu, tad šis tēmas lielākā sāpe ir uz to, kad nepatīk liekas reklāmas, kas celtu citu lietotāju reitingus.
Bet, ja tā labi padoma, tad no šis negodīgās darbības jūs nebūsiet pasargāti. Grozies kā gribi, bet ir lietas ko var apiet. Varbūt reklāmas nav, bet reitingu uzkruķīt var arī slepus.
Neliels piemērs:
Atvērsim vēl reiz šo pielikuma, kas nav nekur iebāzts. Nav nekādu linku ... nekā nav. Vienkāršs teksts html formātā. Varu apzvērēt , kad nav nekādu vīrusu vai kādu citu kaitniecisku skriptu.
Atveriet pielikumu un paši apskatāt.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
visi balso par, par, tikai nez kāpēc ik pa laikam parādās tie dzīvie piemēri, nē, nu neņemiet ļaunā, ka es tur uzbrēcu dažreiz, ka jau apnīk, vienkārši dažreiz tas paliek pārāk uzkrītoši, it sevišķi, ja cilvēks šo to pats zina par & ap ucoz, zina te notiekošo puslīdz un kā notiek, bet jau 2 tēmas ar - dzīvais piemērs - mana-adrese.. tad kā tur sanāk - man jāiet tur un jārok tie kodi vai tomēr pagaidam, kad ko konkrētu papraa vai palūdz to adresi izsniegt? te jau tieši nepiekritīšu, ka jaunie ko tādu dara, bet gan vecie 'buki'..
edit: te uzsveru no sevis konkrētāk tēmas ar lūgumiem pēc palīdzības sasaistot tēmu par dzīvo piemēru
un jā, dzīvos piemērus likt laika gaitā jēga gandrīz 0 var palikt, tāpat arī uz Jūsu portāliem hostētie materiāli, kad jau esmu skandinājis, lai drošticamos portālos failus liekiet vai pielikumos, nevis kā ir bijis izteiktāk pašam Markusam & Own3ram.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Ar tiem "Dzīvais piemērs" ir tā - reizēm viņi ir labi, bet reizēm viņi kaitina! Ir skripti, kurus tu no tā skrīnšota, tā īsti nemaz nesapratīsi. Sapratīsi tikai tad, kad būsi uzlicis un pats patestējis. Kaut vai neliels piemērs: "Youtube video LightBox" kas veidots uz jQruely bāzes. (tā ir tāda fīča kas atver youtube ajax logā un nevis pašā lapā). Uz demkas viss izskatās Super un jauki, bet, līdz ko tu ieliec viņu savā projektā, tā rodas sistēmas konflikts. Izrādās, kad viņu jQruely .js faili neštimē kopā ar uCoz jqruely kodiem. Šajā gadījumā, konflikts ir saistīts ar login formu. Ieliekot kodu, un lietotājam mēģinot autorizēties, tev pēc autorizēšanas izmetīs error par to, kad XML stila kods ir pazudis. Respektīvi, tev nelaiž iekšā savā portā!!!!
Ilgu laiku meklēju problēmu, līdz beidzot atradu - sistēmas ir nesavietojamas.
Ne jau pats dzīvais piemērs kaitini, bet gan tas - kas to dzīvo piemēru ieliek. Vismaz man ir radies tāds priekšstats. Ja piemēru ieliek jūzers, kas rubī fīču, tad ar dzīvo piemēru ir OK, bet ja piemēru ieliek kāds - kuram ar to saprašanu ir maz, tad sākās brēka. Tīri priekš manis, tas ir mazsvarīgi. Man nav grūti aiziet uz portu un apskatīties fīču. Man pat reizēm ir vieglāk to izdarīt, nekā tagad tērēt laiku, liekot to kodu savā vietnē un redzēt to, kad tev tas kods neder.
Reizēm man arī kaitina tas, kad ir lietotāji kuri bļauj par saviem gara darbiem. Bet var jau arī saprast viņus. Viņam tas ir mega liels sasniegums - ielikt ko tādu, un pašam to izveidot. Tāpēc arī nāk un par to runā - Dzīvais piemērs.
Tāpēc, es šoreiz atturēšos no balsošanas. Esmu par, bet vienlaikus arī pret liegumu. Ja demka ir uzlikta uz uCoz vietni un es redzu kad nav sistēmas konflikts, tad pastāv liela iespēja tam, kad es šo kodu kaut kur izmantošu. Bet, ja skrīns veidots uz PHP un nevis uz vietni ko atbalsta uCoz, tad nu nevar saprast - derēs vai nederēs.
Paraksta nav
|
|
|
|